Ο Χαρίλαος Τρικούπης παρέμεινε στο μπασκετικό προσκήνιο ακόμη μία σεζόν, καθότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Α2, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Τρίτωνα στους ημιτελικούς ανόδου. Ο κόουτς Μούτσιος έκανε τον μίνι απολογισμό της σεζόν, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της ομάδας του Μεσολογγίου που συνέβαλαν τα μέγιστα σε ατήν την επιτυχημένη σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός αναβαθμίστηκε από βοηθός προπονητή σε πρώτος έπειτα από την αποχώρηση του Ντίνου Καλαμπάκου και με αυτόν στον πάγκο οι Μεσολογγίτες έκαναν πορεία Πρωταθλητισμού με το τρομερό ρεκόρ των 20 αγώνων σε 25 αγώνες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Αφήνοντας λίγο τις μέρες να περάσουν έτσι ώστε όλοι μας να χαλαρώσουμε από μία πολύ δύσκολη απαιτητική και συνάμα επιτυχημένη μπασκετική σεζόν θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοιράστηκαν μαζί μου όλο αυτό το όμορφο ταξίδι της φετινής περιόδου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών μπάσκετ !
Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και μέσα από την καρδιά μου την πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπελέκου και όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της φετινής σεζόν του πρωταθλήματος.
Έπειτα ξεχωριστή θέση κατέχουν όλοι οι αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα άριστα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν από την αρχή έως και το τέλος.
Δουλεύοντας σκληρά κατάφεραν να κατάκτησουν την 4η θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την είσοδο στα play off ανόδου!
Σας ευχαριστώ όλους
Ξεχωριστα για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας!!
Ευχαριστώ όλο το προπονητικό staff, τον coach Σταμάτη το γυμναστή της ομάδας μας Βασίλη Σιούλα, όλο το ιατρικό επιτελείο τους φυσικοθεραπευτές μας και όλους αυτούς που εργάστηκαν ακούραστα για να μας παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες ώστε να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και τη δουλειά μας πιο αποδοτική , με πρώτο και καλύτερο τον εξαιρετικό φροντιστή μας Φώτη!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί λειτουργήσαμε αρμονικά και βρισκόσασταν πάντα δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.
Εύχομαι με τη σειρά μου όσο αυτό ήταν δυνατό να μην αδίκησα ή στεναχωρησα κανέναν σας..
GM σε σένα τα ευχαριστώ δεν χρειάζονται γιατί η σχέση μας και η φιλία μας είναι ξεχωριστή!
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!!