Για ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι ετοιμάζεται το Ψυχικό, το οποίο για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπο με ομάδα της Α1. Το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα, θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Απόλλωνα Πάτρας, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερα χαρά από τους νεοφώτιστους στην Α2. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ψυχικιώτη προπονητή:

“Το παιχνίδι απέναντι στον Φιλαθλητικό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς αφού ήταν το πρώτο εντός έδρας στην ιστορία του συλλόγου για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα σε μία ομάδα που αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα από αυτή τη νίκη μάς δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ιστορική ομάδα της Α1 δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό του Ψυχικού να χαρεί την ομάδα της πόλης του απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Απόλλων Πατρών”, τόνισε ο Ρεμεντέλας και πρόσθεσε: “Το γεγονός αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τα παιδιά που αποτελούν γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, όπως οι Ντίνος και Παύλος Αχής. Από εκεί και πέρα δεν μετράει τίποτε άλλο αγωνιστικά γιατί όλες οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και είναι ανέτοιμες”.

Καταλήγοντας ο τεχνικός του Ψυχικού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρόσφατα επεισόδια στη συνάντηση με τον Φιλαθλητικό: “Θα μου επιτραπεί, όμως, να σταθώ στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα. Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου γιατί αυτά συνέβησαν μεταξύ δύο φιλικών σωματείων. Η ευθύνη μας είναι μέσα από τέτοια άσχημα γεγονότα να κατευθύνουμε τα παιδιά με τρόπο ώστε διαμορφώνοντας το χαρακτήρα τους να αποφεύγουν τέτοιου είδους συγκρούσεις”.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα τραυματισμών, όμως ο Ρεμεντέλας θα πρέπει να ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας χωρίς τους Καπινιάρη και Σκουλούδη, τα δελτία των οποίων κρατήθηκαν στο επεισοδιακό ματς με τον Φιλαθλητικό και αναμένεται η ανακοίνωση της τιμωρίας τους.