Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να ριχτεί αύριο (3/10) στη “μάχη” του πρωταθλήματος της Α2 και ο πρόεδρος των “κυανολεύκων” Θόδωρος Δρακόπουλος σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και στην επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Χείλαρη, για την οποία σας είχε ενημερώσει σχετικά το basketblog… Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 25χρονου φόργουορντ, είναι να τερματίσει η Εθνική Ομάδα Ενόπλων, στην οποία μετέχει ο Χείλαρης, από την πέμπτη θέση και πάνω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ν. Κορέα, προκειμένου να έχει το απαραίτητο μπόνους συμμετοχής στην Α2.

“Έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη, βρέθηκα εγώ στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ενόπλων και μου μετέφερε πως θέλει πολύ να παίξει στον Ηρακλή. Πρέπει όμως να περιμένουμε να τερματίσει στην πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας. Αν δεν γίνει αυτό θα είναι αρνητικό για τη μεταγραφή, αλλά θα βρούμε άλλη λύση για να τον αποκτήσουμε. Πήραμε τους παίκτες που θέλαμε και η τελευταία μας κίνηση θα είναι ο Χείλαρης. Κάναμε προσπάθεια και για ένα πεντάρι αλλά δεν προχώρησε κάτι…”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107.4” και στην εκπομπή “Ώρα Για Μπλε”, ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή και πρόσθεσε σχετικά με τους στόχους της νέας σεζόν:

“Όπως είχα δηλώσει αρχικά, στόχος μας είναι η είσοδος στην πεντάδα. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που έχουν βάλει πολλά χρήματα με μπάτζετ που έχουν ξεφύγει, όμως εμείς με τον κόσμο μας στο Ιβανώφειο δεν φοβόμαστε τίποτα. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο από εμένα, δεν είμαι μόνος μου στη διοίκηση αλλά και στην οικονομική στήριξη της ομάδας. Δυστυχώς χορηγικά ακόμα δεν έχουμε σημαντική βοήθεια, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που βάζουν χρήματα εκτός από εμένα”, κατέληξε ο κ. Θόδωρος Δρακόπουλος.