Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Πρωτέα Γρεβενών να διοργανώσει ένα φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τα Τρίκαλα, που από του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α1.

Ο Γιάννης Τζήμας και οι αθλητές του χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους, ενώ βραβεύθηκαν για την σπουδαία τους φετινή επιτυχία.

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πρωτέα Γρεβενών ( ο οποίος έχασε στο… πάρα πέντε την άνοδο στην Β’ Εθνική) και τα Τρίκαλα διεξήχθη προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Σύλλογο “Ελπίδα”. Οι άνθρωποι του Πρωτεα έκαναν πολύ καλή δουλειά όλη την εβδομάδα και συγκέντρωσαν αρκετά χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό ενώ το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο.

Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκαν η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων για την άνοδο (παρέλαβε την πλακέτα ο Γιώργος Φούντας), ο Σαμαριναίος στην καταγωγή Γιάννης Τζήμας αλλά και ο τιμ μάνατζερ των “κυανέρυθρων” Κώστας Σκρέτας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα ήταν χαλαρά με την ομάδα των Τρικάλων να επικρατεί των ενθουσιωδών γηπεδούχων με 49-72. Για τα Τρίκαλα έπαιξαν οι Φούντας, Λεπενιώτης, Κακλαμάνος, Τριανταφύλλου, Τσιλούλης, Αργύρης, Γκιουλέκας, Τσούτσος, Χαρισμίδης.