Ο Απόλλωνας σημείωσε το Σάββατο (12/6) άλλη μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Αθήνα επί του Πανερυθραϊκού και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την Basket League. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας, από την άλλη, εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα για είσοδο στα Playoffs παρά την εντός έδρας ήττα.

«Ήταν πολύ κλειστό και ισορροπημένο παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δύο ολιγωρίες δικές μας και δύο μεγάλα σουτ του Απόλλωνα γύρισαν το παιχνίδι. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και αυτά τα παιδιά Τετάρτη-Σάββατο βλέπουν στα μάτια ομάδες που του χρόνου θα παίζουν στην Α1», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Χουχουλής.

«Αυτή είναι η εικόνα του Πανερυθραϊκού και όχι αυτή που είχαμε δείξει με την Ελευθερούπολη, όταν δεν είχαμε έρθει στο γήπεδο. Εάν είχαμε έρθει στο γήπεδο, με δεδομένο ότι η δυναμικότητα της Ελευθερούπολης δεν είναι σαν του Απόλλωνα, τότε σίγουρα θα είχαμε μία νίκη ακόμα», πρόσθεσε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης, άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Απόλλωνα, είπε για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο θέμα της θέλησης και της επιθυμίας. Η ομάδα έβγαλε μεγαλύτερη καρδιά από τα προηγούμενα παιχνίδια, επειδή κλήθηκε να διαχειριστεί ένα τραυματισμό λίγο πριν από το τζάμπολ. Ο Διαμαντάκος είχε ένα πρόβλημα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, γι αυτό δημιουργήθηκε μία ανισορροπία σε σχέση με τον Πανερυθραϊκό, μία ομάδα με πολύ δυνατή φροντ λάιν. Στο τέλος βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ, τα οποία έχει αυτή η ομάδα».

Πατακολουθήστε ολόκληρες τις δηλώσεις των δύο προπονητών στο παρακάτω video: