Ο Πανερυθραϊκός δεν διεκδικεί απλά τον τίτλο της πιο άτυχης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Δεν έχει καν αντίπαλο. Με την περιφέρεια αποψιλωμένη λόγω σοβαρών τραυματισμών (Παππάς, Γιαουρτόγλου, Κοντούδης, Κατσόγιαννης) και τον Ντουζίδη κι αυτόν εκτός μάχης, οι “ερυθρόλευκοι” κατόρθωσαν να τελειώσουν τον 1ο γύρο με 6 σερί νίκες. Κάπου εκεί όμως μάλλον “έσκασαν”.

Το κενό διάστημα των 10 ημερών που μεσολάβησε από το τελευταίο παιχνίδι (με το Παγκράτι) εκ του αποτελέσματος δεν έκανε καλό στον Πανερυθραϊκό, ο οποίος παρουσιάστηκε αγνώριστος κόντρα στην Ελευθερούπολη, έμεινε χωρίς πόντο για 7,5 λεπτά στη 2η περίοδο και εν τέλει ηττήθηκε με το βαρύ 58-75. Ο Δημήτρης Χουχουλής δεν απογοητεύεται πάντως…

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες και για την πορεία που έχουμε κάνει έως τώρα, παρά τα προβλήματα και όλες αυτές τις απουσίες που έχουμε. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, όλοι μαζί, ενωμένοι μέχρι τέλους, μέχρι το τελευταίο ματς», δήλωσε στο basketblog.gr ο έμπειρος προπονητής.

Η συνέχεια δεν είναι φυσικά ευκολότερη για την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, η οποία θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (5/6) την Καρδίτσα στο γήπεδό της, όπου έχει ρεκόρ 5-0 φέτος και προέρχεται από τη μεγαλύτερη φετινή νίκη της επί του Ολυμπιακού.