Ο Πανερυθραϊκός έκανε το 3/3 στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” το περασμένο Σάββατο (20/11) και μάλιστα εύκολα. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Φίλιππο Βέροιας, πάντως, πέρασε σε δεύτερη μοίρα στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Χουχουλής

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, επειδή παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε, έβγαλαν μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών. Παίξαμε δηλαδή σωστό μπάσκετ, είχαμε ενέργεια στην άμυνα και αυτό το λέει και το σκορ. Επειδή είμαστε μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες, έχοντας πολλά κρούσματα, θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο. Να βοηθήσουμε όλοι την κοινωνία να απελευθερωθεί και να συνεχίσουμε τη ζωή μας, πηγαίνοντας να εμβολιαστούν. Είδα παιδιά από την ομάδα μας, που ήταν εμβολιασμένοι, που το πέρασαν πολύ εύκολα», τόνισε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού.

«Αν καταφέρουμε λοιπόν να εμβολιαστεί πολύς κόσμος θα δώσουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη να νοσηλευτούν, όχι μόνο από covid. Ήρθε η ώρα να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το εμείς. Να είμαστε όλοι μαζί ώστε να περάσουμε όλοι αυτόν τον σκόπελο», κατέληξε ο Χουχουλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανερυθραϊκού: