Το Σαββατο (17/9) ξεκινάει τα επίσημα ματς για την νέα σεζόν ο Εθνικός απέναντι στον Δούκα για το Κύπελλο Ελλάδας και οι άνθρωποι της ομάδας και η διοίκηση κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Βλάχο, Δεριζιώτη και η ανακοίνωση της ομάδας:

Βαγγέλης Βλάχος: «Εμείς ξεκινήσαμε πολύ αργά, σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας, γι’ αυτό και θέλουμε χρόνο για να “δέσουμε”. Επίσης, ακόμη δεν έχει κλείσει το ρόστερ, ενώ έχουμε και δύο πολύ σημαντικές απουσίες από τραυματισμούς. Γνωρίζουμε ότι θα κριθούμε από τα πρώτα μας δείγματα, από την πρώτη στιγμή και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλουμε χρόνο για να δείξει η ομάδα τις αρετές της.Είναι προφανές ότι το Κύπελλο είναι μια σημαντική διοργάνωση και είναι βέβαιο πως σε κάθε αγώνα θα μπαίνουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας είναι ότι οι παίκτες που θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, θα βουτάνε για κάθε μπάλα, θα παλεύουν για κάθε ριμπάουντ, θα βάζουν το “εγώ” κάτω από το “εμείς” και θα κυνηγούν σε κάθε αναμέτρηση τη νίκη».

Κωνσταντίνος Δεριζιώτης: «Περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει και την προσπάθεια που κάνουμε, και τα πολλά νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα μας. Χρειαζόμαστε την ενέργεια και τη δύναμη των φιλάθλων μας κι είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό το μονοπάτι θα περπατήσουμε όλοι μαζί. Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε και ραντεβού στις εξέδρες του κλειστού».
 
Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η είσοδος για τους φίλους του Εθνικού θα είναι 5 ευρώ, για τα παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, καθώς και για ανέργους με κάρτα ανεργίας. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν οι τιμές και θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια για το Πρωτάθλημα».