Ο σχεδιασμός στο Ψυχικό δεν έχει προχωρήσει ιδιαίτερα, καθώς εκκρεμούν η ακριβής οριοθέτηση του μπάτζετ που θα πάρει λίγο ακόμη χρόνο, αν και ορισμένες προτεραιότητες δεν γίνεται να μείνουν πίσω. Και ίσως η σημαντικότερη από αυτές ακούει στ’ όνομα: Θωμάς Νίκου!

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Δούκα, όμως οι αρνητικές διοικητικές εξελίξεις στα αθηναϊκά εκπαιδευτήρια τον έφεραν πίσω στο… σπίτι του και η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Με μια απίστευτη σειρά εμφανίσεων έδωσε ρεσιτάλ ηγετικότητας και ομαδικότητας, κάνοντας τη διαφορά στην ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, έχοντας σχεδόν νταμπλ-νταμπλ σε μέσο όρο με 11 πόντους, 9.8 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Τι να πει κανείς γι’ αυτές τις επιδόσεις;

Πριν από λίγες ημέρες έγινε 38 ετών, όμως παραμένει το “άλφα και το ωμέγα” του Ψυχικού, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του σωματείου δεν θα ρισκάρουν να τον χάσουν σε καμία περίπτωση. Γι’ αυτό και το συμβόλαιο που του προσφέρουν είναι εξαιρετικό, προβλέποντας “γενναία” αύξηση στις αποδοχές του. Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι μεγάλες, όμως η σχέση του με την Αθλητική Ένωση Ψυχικού είναι ιδιαίτερη και δύσκολα θα τερματιστεί. Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της παραμονής του, αν και ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό.