Οι Ίκαροι Σερρών έχουν απαλλαχθεί από το βαθμολογικό άγχος και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό βασικών παικτών όπως οι Τότσιος και Πεχλιβάνης, ο κόουτς Στάθης Καμαράκης πρόκειται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας, στα τέσσερα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι Ίκαροι θα παραταχθούν αδιάφοροι στους εναπομείναντες αγώνες, αφού όπως τόνισε ο έμπειρος κόουτς στόχος της ομάδας είναι πάντα να κερδίζει:

“Ήδη νέα παιδιά όπως οι Τράκας και Γεωργιάνος έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και πρόκειται να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλους όπως ο Γρίμψιος“, δήλωσε ο Καμαράκης και πρόσθεσε σχετικά με τη συνάντηση με το Ηράκλειο: “

Το ματς στο Ηράκλειο έχει πολλές ιδιαιτερότητες καθώς είναι μία από τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι διαιτητές αντιμετωπίζουν λίγο… διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια, λόγω των συνθηκών.

Εμείς όμως σαν Ίκαροι πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, γιατί μας ενδιαφέρει σε κάθε αγώνα να κερδίζουμε και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Όπως στη Κηφισιά έτσι και μέσα στο Ηράκλειο θέλουμε να παίξουμε καλά και να συμμετέχουν σε αυτό το ματς και νέα παιδιά…”.