Όπως ενημέρωσε η ίδια η γενική αρχή της ομάδας το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2), η νέα έξαρση κρουσμάτων στο στρατόπεδο του Κοροίβου επέφερε την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο (12/2) παιχνιδιού με τον ΑΟ Αγρινίου για τα αγωνιστικά δρώμενα της Α2 Ανδρών -με το ματς να ορίζεται ξανά για την 2η ημέρα του προσεχούς Μαρτίου.

Μάλιστα, η ομάδα της Αμαλιάδας θα κληθεί πλέον να δώσει 5 ματς σε 14 ημέρες να δώσει 5 αγώνες (από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 3 Μαρτίου)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H διάγνωση αθλητών & μέλους του staff του Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ με Covid19 οδήγησε στην αναγκαστική αναβολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τον ΑΟ Αγρινίου.

Οι αναβληθείς αγώνας ορίστηκε σε εμβόλιμη αγωνιστική μεταξύ του κανονικού προγράμματος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής για τις 2 Μαρτίου.

Έτσι ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ καλείται από 19/2/22 εως 5/3/22 (15 ημέρες) να δώσει 5 αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Πάγια θέση του συλλόγου είναι ότι προέχει η υγεία των αθλητών μας και η ομαλή και ασφαλής επάνοδός τους στην αγωνιστική δράση».