Το Λαύριο δίνει το Σάββατο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, καθώς υποδέχεται την Καβάλα στα πλαίσια της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως οι φίλοι του δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέληκουβαλάει από πέρσι τιμωρία μιας αγωνιστικής “κεκλεισμένων των θυρών” την οποία θα εκτίσει στο πρώτο ματς της χρονιάς. Η ΕΟΚ συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας για την Α Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών ΓΣ Λαυρίου-ΕΚ Καβάλας της 14/09/2013, θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά την υπ αριθ. 555/31-05-2013 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση”.

Στο μεταξύ, την ευκαιρία να επιστρέψουν στη… δράση είχαν χθες το βράδυ οι παίκτες του Λαυρίου, οι οποίοι αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα τον Αετό στα Πατήσια, τον οποίο και νίκησαν με 69-55. Το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής έδειξε θετικά στοιχεία και ότι μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του.