Ο Ηρακλής προσπαθεί να καταλήξει για τον άνθρωπο που θα κάθεται στον πάγκο του τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα σενάρια που ακούγονται είναι πάρα πολλά. Οι ανατροπές είναι διαρκείς και μένει να δούμε πού θα καταλήξει η διοίκηση των Θεσσαλονικέων.

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης συγκεντρώνει πάντα αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει, παρότι δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της ανόδου, ενώ από εκεί και πέρα στη λίστα έχουν… παρελάσει σημαντικά ονόματα. Ο Ντίνος Καλαμπάκος απασχόλησε αρκετά, όμως δεν προχώρησε, ενώ εξετάστηκε σοβαρά και ο Σάββας Συμεωνίδης. Πλέον, η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθείας και μαζί με τον Χατζηκυριακίδη… τρέχουν ο Νίκος Οικονόμου και ο Βαγγέλης Ζιάγκος!

Ο τελευταίος έχει μπει στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες και εξετάζεται σοβαρά. Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες, αλλά αποκορύφωμα ήταν η πολύ καλή σεζόν που είχε στον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο ταλαντούχος τεχνικός παρέλαβε μια δύσκολη κατάσταση στη Νέα Σμύρνη, όμως με πρωταγωνιστική πορεία στο δεύτερο γύρο και με απίστευτες νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, έβαλε τις βάσεις για την παραμονή του ιστορικού στην Stoiximan.gr Basket League, παρά το 0-3 όταν αποχώρησε…