Μετά την ήττα στο τέλος από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην έδρα του με 74-73, ο Οίαξ Ναυπλίου κοιτάει μπροστά και στοχεύει στο επόμενο παιχνίδι. Αύριο η ομάδα του Ναυπλίου (07/03) αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο την τοπική ομάδα με στόχο μόνο τη νίκη. Ο Οίαξ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 10η θέση με ρεκόρ 8-12, ενώ το Αγρίνιο που προέρχεται και αυτό από ήττα με 72-58 από τον Φίλιππο Βέροιας, βρίσκεται στην 11η θέση με το ίδιο ρεκόρ (8-12). 

Ο βοηθός προπονητή Διαμαντής Φιλίνης και ο φόργουορντ της ομάδας Μάρκος Ψημίτης τόνισαν τους κινδύνους που κρύβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η νίκη για την ομάδα του Ναυπλίου εν όψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Οίακα Ναυπλίου Διαμαντής Φιλίνης:

“Επισκεπτόμαστε το Σάββατο μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος.

Ξέρουμε ότι το Αγρίνιο θέλει πάση θυσία τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό ματς.

Θα κερδίσει οποίος το θέλει περισσότερο και ελπίζω να έχουμε μέγιστη συγκέντρωση και λίγο τύχη γιατί φέτος έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια στις λεπτομέρειες”.

Ο Μάρκος Ψημίτης με τη σειρά του τόνισε:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό το Σάββατο που μπορεί να κρίνει το μέλλον μας στην κατηγορία, και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να το προσεγγίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά αυτή την βδομάδα και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε την νίκη”.

Δείτε και τη δημοσίευση της ομάδας: