Το απόγευμα της Τετάρτης (1/6, 17:00) διεξάγεται η… μητέρα των μαχών, ο 5ος τελικός των Playoffs της Α2, και δεν περισσεύει ούτε ένα εισιτήριο. Το κλειστό του Ψυχικού δεν είναι αρκετά μεγάλο, για να χωρέσει όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Τρίτωνα, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να περιορίσουν την είσοδο αυστηρά σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο.

Με άλλα λόγια, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους κατόχους καρτών από τους συνδέσμους παικτών, προπονητών και διαιτητών. Επίσης, η διοίκηση του Ψυχικού επισημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται για κάποιο εισιτήριο, θα είναι διαθέσιμα (μέχρι εξαντλήσεως) μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης στη 1μ.μ..

Η ανακοίνωση του Ψυχικού:

«Γνωστοποιούμε πως αύριο στον αγώνα με τον ΑΟ Τρίτωνα, λόγω της ιδιαιτερότητας και της κρισιμότητας του και της συνεπακόλουθης μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, δεδομένης της μικρής χωρητικότητας του κλειστού γυμναστηρίου και των μέτρων που προγραμματίζονται από την ΕΛΑΣ, δε θα επιτραπεί η γενική ελεύθερη είσοδος στα μέλη των συνδέσμων προπονητών, διαιτητών και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών που διαθέτουν δωρεάν κάρτα εισόδου σε αγώνες καλαθοσφαίρισης.

Επίσης γνωστοποιούμε πως διατίθενται λίγα ακόμα εισιτήρια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως τους, από 10πμ έως 1μμ, αύριο Τετάρτη στη γραμματεία των γηπέδων τένις του Π. Ψυχικού.

Τέλος επισημαίνεται ότι δε θα είναι εφικτή η πρόσβαση στο γήπεδο για τους φιλάθλους που δε θα διαθέτουν εισιτήρια».