Ο Αρκαδικός, ξεκίνησε με το… δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του μετά τη νίκη πρόκριση επί του Φίλιππου Βέροιας για το Κύπελλο, όμως ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης, φρόντισε να ρίξει άμεσα τους τόνους, επισημαίνοντας όμως πως η επιτυχία αυτή δίνει μια σημαντική “ψυχολογική ώθηση” στους παίκτες του:

“Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και μία πολύ καλή ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε, σε πλήρη εφαρμογή στο γήπεδο. Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε περισσότερο στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα μία νίκη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μας δίνει μία ψυχολογική ώθηση.

Η πραγματικότητα είναι πώς δεν βρισκόμαστε ούτε στα μισά της προετοιμασίας μας. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε και να βάλουμε στο παιχνίδι μας, στο διάστημα που ακολουθεί”, τόνισε ο νεαρός κόουτς των Αρκάδων και πρόσθεσε:

“Οφείλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό και σίγουρα όλες οι ομάδες, πολύ διαφορετικές από ότι παρουσιάζονται στην παρούσα φάση”.