Μπορεί το Παγκράτι να ηττήθηκε στη Κρήτη από τον ΟΦΗ, όμως οι “ροσονέρι” βρίσκονται μια ανάσα από την οριστικοποίηση της παραμονής τους στην Α2, κάτι που αποτελούσε εξ’ αρχής βασικό στόχο της ομάδας.

Βάσει και των τελευταίων αποτελεσμάτων, η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα, στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν ίσως της φτάσει και μία νίκη, για να διασφαλίσει την σωτηρία της. Μια νίκη την οποία θα επιδιώξει να πετύχει το προσεχές Σάββατο, σε ένα κρίσιμο ματς κόντρα στον Αρκαδικό, στο οποίο όμως θα παραταχθεί και πάλι με προβλήματα.

Οι “ροσονέρι” ολοένα και… λιγοστεύουν, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών έχουν… θερίσει το ρόστερ και σε συνδυασμό και με την απώλεια του Κουτρούλια (έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός ομάδας), καθιστούν δύσκολο το έργο για τη συνέχεια.

Ο Νεμάνια Βράνιες που έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο πόδι, θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός δράσης, ο Μάριος Δερμιτζάκης ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στη μύτη (τριπλό κάταγμα), ενώ ούτε ο Γιώργος Δρακόπουλος υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου.

Οι ελλείψεις, ειδικά στη περιφέρεια είναι πλέον σημαντικές όπου έχει απομείνει πλέον ο Φώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος όσο άντεξε, έκανε… παπάδες στο Ηράκλειο (25 π., 3/4 β., 8/11 διπ., 2/4 τριπ., 7 ασ.).