Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε με το… αριστερό μόνο για τον ΟΦΗ, ο οποίος γνώρισε την ήττα στη πρεμιέρα από τον Κόροιβο, αλλά και για τον Δημήτρη Καραδολάμη. Ο φόργουορντ των Κρητικών διεκδικεί… όσκαρ ατυχίας, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τη περσινή σεζόν ο οποίος τον κράτησε εκτός στο μεγαλύτερο μέρος της, χτύπησε και πάλι στο πρώτο ματς της νέας περιόδου.

Ο άτυχος παίκτης δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε επτά λεπτά στην αναμέτρηση της Αμαλιάδας, καθώς υπέστη διάστρεμμα και πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Ν. Κηφισιά. Ο 25χρονος άσσος ξεκίνησε θεραπεία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών η περίπτωση του δεν είναι βαριά, όμως οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της 2ης αγωνιστικής είναι μοιρασμένες.

Στον τραυματισμό του Καραδολάμη, αλλά και στην απουσία του Βουκαντίνοφ στάθηκε και ο κόουτς του ΟΦΗ, Φώτης Τακιανός σε δηλώσεις του για το χθεσινό παιχνιδι: “Από τη στιγμή που χτύπησε ο Καραδολάμης αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Κάναμε αλλαγές στα πόιντ γκαρντ και χάσαμε από τη δύναμη μας.

Είμαστε ένα μικρό ρόστερ, είχαμε και την απουσία του Βουκαντινοφ, φορτώθηκαν και γρήγορα με φάουλ Παπαδάκης και Πετράκης και δεν είχαμε λύσεις. Θα πρέπει να μαζέψουμε τα προβλήματα μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι“, τόνισε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε ενόψει της συνέχειας:

Κοιτάμε μπροστά. Τα προβλήματα μας είναι πολλά και γνωστά. Δεν είμαστε όπως πρέπει λόγω των τραυματισμών. Τα παιδιά όταν είναι μαζί έχω διακρίνει καλά στοιχεία. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε”.