H διοίκηση της ΑΕΚ δεν πανηγυρίζει για την επάνοδο στην Α2, αλλά κλείνει την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ο αυριανός φιλικός με την Αγία Παρασκευή (σ.σ. με την οποία η ΑΕΚ διατηρεί άριστες σχέσεις εξ ου και τα φιλικά εντός της σεζόν) στο Κοντόπευκο, στις 5 το απόγευμα, διεξάγεται για σοβαρό σκοπό και αυτό πιστώνεται στους διοργανωτές και κυρίως σε όσους συμμετέχουν.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του 2ου “Τριπόντου Χαράς”, οι εκδηλώσεις του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει.  Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική  ασθένεια “Φλόγα” και τα μέλη της ουσιαστικά  θα είοναι οι πρωταγωνιστές. Το “Τρίποντο Χαράς” είναι μια πρωτοβουλία του Παναγιώτη Πανούτσου Ταλκόβσκι και πραγματοποιείται από ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Τ.Ο.Δ.Α.) που υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Ε.Σ.Κ.Α. (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής).

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει αύριο (10:00-15:00) την έκθεση σύγχρονης τέχνης “Ημίχρονο”, και τον αγώνα μπάσκετ (17:00), με τιμή πρόσκληση στα 5 ευρώ. Τα έσοδα θα δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα”. Όσοι πιστοί προσέλθετε, λοιπόν, στο Κοντόπευκο. Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα τιμηθεί και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης.