Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον Ηλυσιακό για την αναστολή της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, έτσι ώστε να συνεχίσει κανονικά η ομάδα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2. Άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” βρέθηκαν σήμερα (22/12) το πρωί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Ντίνο Σβερκούνο (τον έμπειρο γκαρντ που συνεχίζει να αγωνίζεται και παράλληλα ασκεί και το επάγγελμα του) και κατέθεσαν την φορολογική ενημερότητα. Την περασμένη Παρασκευή ο Ηλυσιακός πλήρωσε κανονικά την δόση της εφορίας και σήμερα κατέθεσε τα σχετικά παραστατικά δείχνοντας ότι είναι τυπικός στο συγκεκριμένο θέμα.

Το μεγάλο “αγκάθι” είναι βέβαια η ασφαλιστική ενημερότητα η οποία δυσκολεύει ιδιαίτερα λόγω του προστίμου των 150.000 Ευρώ που έχει επιβληθεί στην ΚΑΕ (από την γνωστή φετινή περιπέτεια λόγω καταγγελίας). Ο Ηλυσιακός πήρε προθεσμία μέχρι τις 12/1 προκειμένου να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και μέχρι τότε αισιοδοξεί να έχει κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να τα εξασφαλίσει. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια να “παγώσει” το πρόστιμο των 150 χιλιάδων, για το ποίο κατατέθηκε σήμερα αίτηση αναστολής της απόφασης.Τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι όμως όσο… ζουν έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν, ενώ οι λιγοστοί ιθύνοντες που “τρέχουν” καθημερινά για την ομάδα εκφράζουν τις βάσιμες ελπίδες τους ότι η ομάδα θα γλιτώσει την αποβολή από το πρωτάθλημα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο κόουτς Σπύρος Σταθούλης έδωσε ρεπό στους παίκτες μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (29/12).