Το ξεκίνημα της Νίκης στο πρωτάθλημα έχει σκορπίσει προβληματισμό, καθώς η ομάδα του Βόλου παραμένει χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να μοιράζεται την τελευταία θέση της βαθμολογίας με τον ΟΦΗ. Οι νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν αρκετά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία σίγουρα τους έχουν επηρεάσει, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Γιώργος Ζαφειρούδης: “Κάναμε κακή εμφάνιση ως συνέχεια από το προηγούμενο ματς. Θεωρώ ότι επιλέξαμε να πάμε το παιχνίδι στην τακτική με τις ελλείψεις που είχαμε, αλλά δείξαμε άλλες αδυναμίες, που δεν έχουν να κάνουν με πάθος και με διάθεση, αλλά με το πώς αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να έχουμε απουσίες…

Καλούμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με το υλικό που διαθέτουμε”, σχολίασε ο Έλληνας κόουτς για το ματς με τον Κόροιβο, ενώ σχετικά με την συνέχεια και την εντός έδρας αναμέτρηση με την ισχυρή Ν. Κηφισιά, συμπλήρωσε: “Έχουμε μπροστά μας την Κηφισιά, που μοιάζει να είναι φαβορί, για ν’ ανέβει στην Α1, αλλά αλλιώς είναι, όταν παίζουμε στην έδρα μας, αλλιώς αισθάνονται και τα παιδιά μας. Ένα κομμάτι που πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά είναι ότι οι παίκτες μας, γιατί έχω την αίσθηση, δε νιώθουν καλά στην Α2“.

Όσον αφορά στους δύο τραυματίες, Γρηγόρη Μυστηλιάδη και Παναγιώτη Παπούλια, οι παίκτες ακολουθούν θεραπεία και εντός της εβδομάδας θα φανεί αν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια των “κυανόλευκων”, κόντρα στη Νέα Κηφισιά.