Τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για τον Πανιώνιο και οι παράγοντες που εξακολουθούν να αγωνιούν και να πασχίζουν για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2, κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να υπάρξει μια προοπτική… Γι’ αυτόν τον λόγο θα πραγματοποιηθεί σήμερα μια καθοριστικής σημασίας συνάντηση για το μέλλον της ομάδας. Το γενικό προσκλητήριο το οποίο απεύθυνε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος προς όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν έμπρακτα τη δύσκολη φετινή προσπάθεια είναι προγραμματισμένο για απόψε (Τετάρτη 9/9) στις 7 μ.μ. στην αίθουσα “Πεντζαρόπουλος” του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Φως των Σπορ”, το πιθανότερο σενάριο είναι να… βγουν μπροστά παλιοί παράγοντες από τις Ακαδημίες και τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, όπως η παλιά δόξα του συλλόγου Μίλτος Λαζαρίδης. Όπως όλα δείχνουν σε αυτή τη προσπάθεια δεν θα μετάσχει ο νυν ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κ. Χάρης Σταμούλης και ακόμη και αν διατηρήσει τον τίτλο του προέδρου, δεν πρόκειται να έχει ενεργό ρόλο… Αυτά βέβαια είναι μέχρι στιγμής μόνο εικασίες, καθώς όπως μας έχει δείξει φέτος η κατάσταση στον Πανιώνιο, τα πάντα ανατρέπονται…
Ο κόουτς Κώστας Σορώτος, που είναι το μοναδικό ενεργό αγωνιστικό μέλος στην ομάδα μπάσκετ είναι πλήρως ενήμερος για εξελίξεις και περιμένει και αυτός με τη σειρά του νεότερα για το πως θα πορευθεί ο Πανιώνιος στο άμεσο μέλλον.