107 χρόνια ζωής συμπλήρωσε ο… μαθουσάλας Ηρακλής (ιδρύθηκε στις 29/11/1908), το αρχαιότερο αθλητικό σωματείο στην Ελλάδα. Με αφορμή τα γενέθλια του “Γηραιού”, τρεις από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της φετινής ομάδας μπάσκετ, ο κόουτς Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Δημήτρης Δέσπος και ο Μάικ Ντι Νούνο έδωσαν τις δικές τους ευχές:

“Αυτή η ομάδα έχει περηφάνια και μεγάλη ιστορία. Έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι αθλητές και έχουν επιτελέσει κοινωνικό έργο και όχι μόνο όπως ο Γεώργιος Ιβάνωφ.Εύχομαι να συνεχίσει έτσι αυτός ο σύλλογος και για άλλα 1000 χρόνια. Χρόνια πολλά στον Ηρακλή, 1000 χρόνια Ηρακλής”, δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, ενώ ο πολύπειρος Δημήτρης Δέσπος τόνισε: “Εύχομαι χρόνια πολλά στον Ηρακλή ο οποίος κλείνει 107 χρόνια ιστορίας στον ελληνικό αθλητισμό. Όλα τα τμήματα του συλλόγου να έχουν επιτυχίες και τίτλους και διακρίσεις, γιατί στον Ηρακλή αρμόζουν τέτοιες στιγμές. 1000 χρόνια Ηρακλής”.

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ των “κυανόλευκων” Μάικ Ντι Νούνο έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: “Χρόνια πολλά στον Ηρακλή. Η Κυριακή σημαδεύει μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα και την πόλη μας. Για περισσότερα από 100 χρόνια ο Ηρακλής στέκεται ως ιστορικό σημείο στον αθλητισμό και τις παραδόσεις του κόσμου της Θεσσαλονίκης αλλά και της Ευρώπης γενικότερα. Σε όλους όσους ήταν εδώ πριν από εμένα, σας ευχαριστώ που βάλατε τα θεμέλια για αυτή την μεγάλη ομάδα, και σε όσους θα έρθουν μετά από εμένα, κάθε μέρα να δουλεύετε με υπερηφάνεια και σκοπό να συνεχίζετε την παράδοση που μας παραχωρήθηκε”.