H διοίκηση της ΑΕΚ “παλεύει” το κλειστό της Κυψέλης και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Πανελλήνιος θα είναι μέχρι τέλους πιο ειλικρινής, ως προς τις προθέσεις, από τον δήμο Αμαρουσίου.

Κι ότι αργά ή γρήγορα, ίσως και τις επόμενες ημέρες, θα “κλειδώσει” η συμφωνία για να αποκτήσει η ΑΕΚ τη νέα στέγη της. Πάντως, ο δήμος Φυλής (όπως έχουμε γράψει κατά κόρον) περιμένει την “Ένωση”. Πλέον, και με αποδείξεις.

Αν τα μάτια μας δεν μας πρόδωσαν (που δεν μας πρόδωσαν) στον πίνακα ανακοινώσεων του κλειστού της Ζωφριάς έχει καταγραφεί για την 15η Ιουλίου “16:30: Προπόνηση ΑΕΚ”! Τότε έχει προγραμματιστεί η έναρξη της δεύτερης μεταβατικής προετοιμασίας της ΑΕΚ. Η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ΑΕΚ επέλεξε τη Ζωφριά ξανά για έδρα ενόψει της νέας περιόδου, αλλά είτε η ΑΕΚ μίλησε με τον δήμο προκειμένου να έχει το κεφάλι της ήσυχο, είτε ο δήμος ενήργησε αυτοβούλως. Τουλάχιστον για τις προπονήσεις του Ιουλίου (15-30/7). Οι σχέσεις των δύο πλευρών άλλωστε είναι εξαιρετικές.

Η λύση της Ζωφριάς, που παραμένει το πλέον κατάλληλο γήπεδο από τα διαθέσιμα στην Αττική, δεν έχει απομακρυνθεί από το μυαλό των “Ενωσιτών” υπευθύνων. Παραμένουν όμως και οι αντιδράσεις από μερίδα των οργανωμένων, και μη, οπαδών, οι οποίοι θεωρούν δύσκολη την πρόσβαση στην περιοχή.