Ο Γιάννης Τζήμας αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές ώρες από τον πάγκο της Μυκόνου, με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να αποτελούσε το πρώτο φαβορί στην κούρσα της διαδοχής. Πλέον, οι Κυκλαδίτες ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον πολύπειρο κόουτς, που έχει ήδη σηκώσει μανίκια και θα ντεμπουτάρει στην αυριανή αναμέτρηση με την Μεγαρίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ικανός τεχνικός ξεκίνησε την φετινή σεζόν στο Μαρούσι, με το οποίο πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League και την άνοδο στην Basket League. Βέβαια, ο κόουτς Σκαραφίγκας διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το επίπεδο της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας, διότι έχει καθοδηγήσει και άλλες ομάδες στο παρελθόν όπως ο ΓΣΛ, ο Ερμής Αγιάς και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ενώ έχει καταγράψει πολύ επιτυχημένη πορεία και με την ομάδα του Πανελευσινιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αισθημα ευθύνης η Διοικηση της ομαδας ενήργησε τάχιστα-ως όφειλε- και εχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάζει σημερα

τον κ.Γιωργο Σκαραφιγκα στην θεση του Head Coach.

——

Ιδιαιτερες συστάσεις δεν χρειαζονται για τον πολυπειρο κοουτς οντας ενας απο τους πιο πετυχημενους και αναγνωρισιμους στις Εθνικες κατηγοριες,

ερχομενος ως ο πρωταθλητης της Elite League

-προ λιγων μηνων -με την ομαδα του Αμαρουσιου την οποια και οδηγησε στην Basket League.

——

Γεννημενος το 1966 στην Καισαριανη πτυχιουχος ΤΕΦΑΑ με ειδικοτητα μπασκετ

κερδισε Ανοδους στην Α2

με ΔΑΣΑΛ,Τρικαλα,Ολυμπια Λαρισας,Αίγιο

ενω το 2008 οδήγησε τον Πανελευσινιακό απο

την Γ´Εθνικη μεχρι και την Α1 οπου συμμετειχε για 3 χρονια.

Συνεχισε στην Κυπριακή ΕΘΑ αγωνιζομενος και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (FIBA EUROPE CUP) επέστρεψε στην Λαρισα και στον Ερμή Αγιας με τελευταίο του σταθμό για 4 χρονια στο Μαρούσι οπου πρώτα κέρδισε την Άνοδο στην Elite League και πέρσι το πρωτάθλημα και το εισιτηριο στην Basket League.

——-

Ο κοουτς προς τιμήν του κατάφερε και είναι ηδη στο νησι και αυτη την στιγμή κανει την πρωτη του προπόνηση με τους παίκτες μας και το επιτελείο ενω αύριο θα είναι κανονικα στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με την ΝΕΜ.

——

Καλως όρισες στο νησι κοουτς!

Καλη αρχη!