Το Αγρίνιο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια σεζόν που ξεκίνησε δύσκολα, διότι η ομάδα είχε αρκετές ελλέιψεις, την στιγμή που υπήρχαν κάποιες ήττες που ήταν οριακές κι άφησαν την ομάδα πίσω βαθμολογικά. Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην στον δεύτερο γύρο με τον ΑΟΑ να είναι αποτελεσματικόςκαι να πάιζει πολύ καλό μπάσκετ ιδιαίτερα εντός έδρας, με συνέπεια να πάρει το πελονέκτημα έδρας στα playout  και τελικά στο τελευταίο και κομβικότερο παιχνίδι της σεζόν να υπερκεράσει το εμπόδιο του Φιλίππου, να κάνει το 3-2 στις μεταξύ τους νίκες και να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι Αιτωλοακαρνάνες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την σωτηρία τους έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης απέναντι στους Μακεδόνες και παράλληλα συναντήθηκαν για τελευταιά φορά όλοι μαζί σε μαγαζί του Αγρινίου. Εκεί η διοίκηση των Αγρινιωτών ευχαρίστησε τους παίκτες της ομάδας για την προσφορά τους στον σύλλογο, αλλά και για το γεγονός ότι πέτυχαν τον στόχο της παραμονής παρά τις αντιξοότητες. Μάλιστα εκφράστηκε η επιθυμία σε μερικούς από αυτούς να ανανεώσουν την συνεργασία τους και την νέα σεζόν με το Αγρίνιο, διότι οι ιθύνοντες του οργανισμού ήταν ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους.

Τα νεότερα αναμένονται το προσεχές διάστημα, ενώ την εβδομάδα που διανύουμε θα γίνουν ορισμένες κινήσεις αναφορικά με το ΔΣ, έτσι ώστε ο ΑΟΑ να μπορέσει να θέσει σε εγαρμογή τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας της Δυτικής Ελλάδας να σκοπεύουν να παρουσιάσουν ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο στην τέταρτη διαδοχική σεζόν της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.