Το Αγρίνιο, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της σεζόν κατάφερε να παραμείνει όρθιο και να ολοκληρώσει την σεζόν θριαμβευτικά με την παραμονή στην κατηγορία έπειτα από την επικράτηση με 3-2 στη σειρά απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Όπως σας έχουμε επισημάνει μέσω προηγούμενων ρεπορτάζ στο basketblog.gr οι ιθύνοντες της ομάδας πραγματοποιούν κάποιες επαφές με την τοπική κοινωνία και έπειτα θα προχωρήσουν στην έναρξη του σχεδιασμού, καθώς πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί πόροι που θα έχουν στην διάθεσή τους.

Βέβαια αυτό που απορρέει από το ρεπορτάζ είναι ότι οι “άνθρωποι¨που τρέχουν τον ΑΟΑ, είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην ομάδα, διότι αν κι ανέλαβε στις αρχές Απριλίου παρουσίασε ένα σκληροτράχηλο σύνολο, οδηγώντας τον οργανισμό στην σωτηρία και συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του Ιωάννη Διαμαντάκου. Από την άλλη κι ο ίδιος ο κόουτς είναι ευχαριστημένος με την ολιγόμηνη θητεία του στον οργανισμό, ενώ του αρέσει κι η εν γένει παρουσία του στην πόλη. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι παρέμεινε στο Αγρίνιο για λίγες ακόμη μέρες, αφότου τελειώσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι επαφή μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει γίνει, καθώς όπως πρόειπαμε πρέπει να διεθετηθούν ορισμένα πράγματα αναφορικά με την διοκητική κι οικονομική στήριξη που θα έχει η ομάδα, αλλά σίγουρα μετράει το γεγονός ότι τόσο ο ΑΟΑ όσο κι ο 51χρονος προπονητής θα ήθελαν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Τα σχετικά με αυτό το ζήτημα αναμένονται σε ορισμένες μέρες, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει σιγά – σιγά και το κτίσιμο του ρόστερ.