Το Αγρίνιο κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία μετά την νίκη με 3-2 στη σειρά των play out απέναντι στον Φίλιππο σε μία σεζόν, στην οποία η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πέρασε από 40 κύματα, καθώς υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί αλλά κι αλλαγή προπονητή σε ένα σημείο, που η ομάδα ρόλαρε πάρα πολύ καλά. Ο ΑΟΑ περίπου τρεις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των υποχρέωσεων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους αθλητές, τους προπονητές, τους χορηγούς, την δημοτική αρχή, τους γιατρούς και τους υπαλλήλους του ΔΑΚ Αγρινίου. Τέλος μέσω της εν λόγω δημοσίευσης έγινε γνωστό ότι ο προγραμματισμός της ομάδας έχει ξεκινήσει, με τους οιωνούς να είναι αρκετά καλοί ενόψει της νέας σεζόν.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση
Μια ακόμα απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της και η διοίκηση της ομάδας μας ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν που θα μας βρει ξανά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Ο προγραμματισμός ενόψει αυτής της χρονιάς έχει ξεκινήσει, όμως κλείνοντας το κεφάλαιο της προηγούμενης περιόδου θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
– Τους προπονητές Γιάννη Διαμαντάκο και Δημήτρη Παπαδόπουλο, τους βοηθούς προπονητών Παναγιώτη Ασπρούδη και Μίλτο Μηλιάτη, το Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Μανώλη Περιβόλα, τον ιατρό της ομάδας μας Ιουλίανο Ρώσση, τον εργοφυσιολόγο Θανάση Μουρτζιάπη, το φυσικοθεραπευτή μας Κώστα Καλφούντζο και το φροντιστή μας Φίλιππο Πιστικό.
– Τους αθλητές της ομάδας μας οι οποίοι κατέθεσαν ψυχή και με τον αγώνα τους έφεραν την παραμονή στην κατηγορία.
– Το Δήμο Αγρινίου, το Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, όλους τους Αντιδημάρχους και τη διεύθυνση καθώς και όλους τους υπαλλήλους του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”.
– Τους ιατρούς Λευτέρη Αραχωβίτη, Χριστόφορο Ζήκο, Θανάση Ζήση, Βασίλειο Καλαντζή, Γεώργιο Καφρίτσα, Κωνσταντίνο Ναθαναηλίδη, Κοσμά Πανάγο, Βασίλη Σακελλαριάδη και Στέλιο Τόττα για τις υπηρεσίες τους στους παίκτες της ομάδας μας. Σε αυτό το κομμάτι ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην Ευρωκλινική και στον ιατρό Φώτιο Τσούκα για τη στήριξη στην ομάδα και την επέμβαση στον αθλητή μας Περικλή Μπαζίνα και στο Νοσοκομείο Αγρινίου και τους ιατρούς και νοσηλευτές που ανήκουν στο προσωπικό.
– Τα καταστήματα εστίασης Amaro, Goody’s, Pepe Rosso, Roma Rizza, Sante Σπιτικό, Veggera, Κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννης, Λεμόνι, Μπακέλας, Πρόσφυγας, Σχολαρχείο, Ψητοπωλείο Θέμελης, Ψητοπωλείο Τσινιάς και το ξενοδοχείο Imperial για τη σίτιση των μελών της ομάδας μας.
– Τους χορηγούς της ομάδας μας Κωνσταντίνο Καπνιάρη, Σωτηρία Κουρκούτα, Ανδρέα Κυριλή, KTEO Autovision Γεώργιος Σωτηρόπουλος, MON AΜΙ Γουργολίτσας, Πρωτέας Νίκος Καμποσιώρας, καφέ Blend Γιώργος Γκρίζης, Σωκράτη Πετσάβα, Super Market Βασιλόπουλος, Οικοδομικά Θώμος, ΚΤΕΟ Κιτσοπάνος, ENITEC Γεώργιος Σταματόπουλος, Audi – Skoda Καψιώχας, Τυροκομικά Βασιλείου, Practika Χολέβας, Λίνο Μπλέτσα και Φροντιστήριο Πρωτοπορία.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ