Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena fm 89,4”:​

 
Για το συλλαλητήριο: “Δεν το περίμεναν αυτοί που ήθελαν ν’ αποσιωποιηθεί το γεγονός. Έγινε μία προπαγάνδα άνευ προηγούμενου απ’ όλους: από τα Μ.Μ.Ε., από τον πρωθυπουργό, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον Αρχιέπισκοπο, με σκοπό ν’ αποτύχει το συλλαλητήριο, ν’ αποσιωπηθεί αυτή η οργή και ο θυμός, που έχει όλος ο κόσμος. Καλλιεργήθηκε έντεχνα και από τα Μ.ΜΕ.. και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι δεν καλύφθηκε ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Δεν ήταν μόνο ο λαός της Μακεδονίας, ήταν όλος ο ελληνικός λαός. Αν μπορούσαν όλοι, θα ήταν εδώ. Αυτή η μεγαλειώδης συγκέντρωση έστειλε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Γιατί το αποσιώπησαν τα Μ.Μ,.Ε. και δεν θέλουν να γίνει δημοψήφισμα; Γιατί αν γινόταν θα ήταν πάνω από 80%”.

Για το ότι θέλησαν να ρίξουν “μαύρο” σε όλη την προσπάθεια: “Την έχουν πουλήσει ήδη την ιστορία και όχι μόνο αυτοί. Δεν είναι δυνατό ν’ αποδεχτούμε ένα τέτοιο γεγονός. Το μήνυμα εστάλη και αν υποχωρήσει ο πρωθυπουργός – γιατί οι δηλώσεις που έκανε δείχνουν ότι είναι αμετανόητος – θα έχουμε πολύ πιο έντονες αντιδράσεις. Η αγανάκτηση έχει υπερβεί τα όρια. Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι”.

Για το αν υπήρχε τρόπος και δεν τον κάναμε: “Από προσωπική εμπειρία θέλω να πω κάτι: Πήγα στα Σκόπια οδικώς και είδα ταμπέλες με το όνομα ‘Μακεδονία’ και έπαθα σοκ. Είπα ‘τι γίνεται εδώ’; Είχε δοθεί τεχνηέντως το όνομα για να δημιουργηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Ήταν η περίοδος της χούντας και γυρίζοντας πάντα μας πλησίαζαν. Με είχαν πάρει τότε τηλέφωνο από ένα γραφείο για να με ρωτήσουν τι συνάντησα εκεί, τι είδα. Μου προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ακόμα και οι ταμπέλες στα μαγαζιά έφεραν το όνομα ‘Μακεδονία’. Μέχρι τότε διαβάαζαμε ότι η μακεδονική γη ήταν ελληνική. Δεν ξέρω σε τι αποσκοπούσε για να συλλέξουν πληροφορίες. Όταν βγαίναμε έξω δεν αντιμετωπιζόμασταν με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα υπήρχε για το καθεστώς τότε από μια ορισμένη μερίδα φιλάθλων.

Για τον διευθυντή του ΟΗΕ: “Τους αποκαλεί Μακεδόνες και εμείς το ανεχόμαστε. Και ντρέπομαι και για τους δημοσιογράφους. Στους αγώνες τους δίκαιους, που μπορώ να έχω συμμετοχή, το κάνω. Μιλάμε για ένα θέμα, που αγγίζει όλους τους Έλληνες. Είναι ένα εθνικό, σοβαρό θέμα. Ο ελληνισμός δεν περιορίζεται μόνο στα σύνορά μας: είναι και εκτός συνόρων, είναι οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και αυτά που έχουν περάσει σε όλο τον κόσμο. Θέλεις τώρα ένα κομμάτι που σου ανήκει και ιστορικά και εδαφικά, να το δώσεις”.

Για τον Ηρακλή: “Σ ένα σωματείο, που το έχεις υπηρετήσει και ως αθλητής και ως προπονητής, εύχομαι μόνο καλή συνέχεια. Εγώ με τη δική μου παρουσία ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θ’ ανέβαινε στην Α1. Το ίδιο εύχομαι και στον Λευτέρη τον Χατζηκυριακίδη και σε όλα τα παιδιά, τα περισσότερα εκ των οποίων τα έφερα εγώ. Κακίες δεν κρατάμε. Με πείραξε, κυρίως για τη συμπεριφορά ορισμένων. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον πρόεδρο, όπως και από κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως τον Χρήστο Γκάτσιο, τον Νίκο Κασιμάτη. Δεν έχω παράπονο από τους συνεργάτες μου. Κάποιοι, όμως, θεωρώ ότι ενήργησαν κάτω από πίεση ή ήταν κατευθυνόμενοι και με πείραξε ιδιαίτερα. Για έναν άνθρωπο σαν εμένα, που δούλεψα όπως δούλεψα, δεν χρειάζονται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Μπορούμε να χωρίσουμε και φιλικά, δίνοντας τα χέρια. Πήγα να προσφέρω, να μοιραστώ ένα όραμα και γι’ αυτό κρατάω χαμηλούς τόνους”.