Ο Αμύντας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Λιόγα, ενώ στην ομάδα παρέμεινε και ο Aντριάνο Τοπάλλι. Μάλιστα o σύλλογος του Υμηττού βρίσκεται σε επαφές με τον Νάσο Γκρέκα, την στιγμή που ο Ανδρέας Κανονίδης αποχώρησε για το Παλαιό Φάληρο, αν και υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την παραμονή του για τρίτη χρονιά στους “πορτοκαλί”.

Ο αθηναϊκός σύλλογος συνεχίζει ακάθεκτος τον σχεδιασμό του και μάλιστα βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση του Στράτου Καλογερία, ο οποίος αγωνίστηκε τόσο στον Πανερυθραϊκό όσο και τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο 25χρονος ψηλός μέτρησε 3,8 πόντους σε 17:44 λεπτά συμμετοχής, την στιγμή που αποτέλεσε έναν πολύ ικανό ριμπάουντερ, καθότι μάζευε 4,9 ριμπάουντ ανά βραδιά.

Ακόμη ο Αμύντας επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Νίκου Καμπούρη, ο οποίος την φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος μιας εκ των ευχάριστων εκπλήξεων της Μπάσκετ Λιγκ του Κολοσσού Ρόδου. Ο 30χρονος ψηλός είχε συμπληρωματικό ρόλο στο σύνολο του Καντζούρη, ενώ πριν τους Ροδίτες αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού για μία διετία.

Βέβαια η επαναφορά του Καμπούρη στον Υμηττό δεν είναι εύκολη υπόθεση, διότι υπάρχουν αρκετά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Πάντως τα δεδομένα δείχνουν ότι οι “πορτοκαλί” θα προχωρήσουν σε σημαντικό λίφτινγκ στις θέσεις των ψηλών και πλέον μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η στελέχωση του ρόστερ του Αμύντα ενόψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου.