Οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος της κανονικής περιόδου στην Α2 κατηγορία ανδρών και το ενδιαφέρον ολοένα και μεγαλώνει τόσο για τις θέσεις των play-offs, όσο και γι’ αυτές των play-out.

 

Το Σάββατο (09/04) θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αρκετά από τα παιχνίδια να περιέχουν φαβορί, ωστόσο να κρύβουν «παγίδες». Ένα απ’ τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδια, όμως, θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, εκεί όπου η τοπική Ελευθερούπολη αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Καρδίτσα, θέλοντας να επαναλάβει ότι έκανε και η συμπολίτισσά της, Καβάλα, δηλαδή να νικήσει εντός έδρας την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση. Μάλιστα, η Καβάλα έχει υποχρεώσει τους Θεσσαλούς στη 1 και μοναδική φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα!

 

Για το λόγο αυτόν, το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ERTFlix το Σάββατο (09/04) στις 15:00, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

 

«Ο αγώνας Ελευθερούπολη-Καρδίτσα παίρνει τη σκυτάλη στις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών από το ERTFlix. Η αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 15.00».

Tags:
A2