Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε με τη Κύμη να κατακτά το πρωτάθλημα και μαζί την άνοδο όμως η αγωνία για τις ομάδες που παλεύουν για το δεύτερο εισιτήριο προς την Α1 αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού κορυφώνεται, καθώς ξεκινούν τα πλέι οφ και πλέι άουτ. Να θυμίσουμε ότι όσον αφορά στα πλέι οφ στην επόμενη φάση περνάει αυτός που θα φτάσει στις τρεις νίκες, ενώ στα πλέι άουτ, όποια ομάδα πετύχει τρεις νίκες, αυτόματα μένει στη κατηγορία. Το πρωτάθλημα… ξαναρχίζει λοιπόν και ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά (1/6) παιχνίδια.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Ο δεύτερος της βαθμολογίας Φάρος, υποδέχεται στο Κερατσίνι το Παγκράτι, την μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν που μπήκε… σφήνα στην πεντάδα τη τελευταία στιγμή. Οι Πειραιώτες προηγούνται με 2-0 νίκες και σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο, όμως οι “ροσονέρι” έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δεν παραδίνονται εύκολα, ενώ στα υπέρ τους το γεγονός ότι δεν έχουν κανένα απολύτως άγχος. Κατάμεστο αναμένεται το κλειστό του Κερατσινίου, από οπαδούς και των δύο ομάδων, ενώ η διοίκηση του Φάρου έχει ανακοινώσει ότι η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Λιακόπουλος για την ομάδα του Ανδρέα Πολέμη, ο οποίος υποφέρει από τράβηγμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Στο δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, σε μια σαφώς πιο αμφίρροπη σειρά, ο Εθνικός φιλοξενεί στη Καλλιθέα τον Προμηθέα Πατρών, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1. Οι γηπεδούχοι θα έχουν την συμπαράσταση των φίλων τους, καθώς δεν τίθεται ακόμη σε ισχύ η τιμωρία της έδρας τους και θα προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα. Αυξημένες οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο τραυματίας Φώτης Βασιλόπουλος. Οι Πατρινοί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη γοήτρου επί της Κύμης, θα παλέψουν για να “σπάσουν” την έδρα και να πάρουν αυτοί το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό της ανόδου.

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στα πλέι άουτ, το πρώτο σημαντικό παιχνίδι γίνεται στη Λιβαδειά, ανάμεσα στην τοπική ΑΕΛ και το Περιστέρι. Οι Βοιωτοί προηγούνται 2-0 και με την βοήθεια του κόσμου τους τον οποίο κάλεσαν να δώσει βροντερό αισιοδοξούν για το 3-0 και το “κλείδωμα” της παραμονής. Το Περιστέρι έχει να ανέβει ένα… βουνό. Σε πρώτη φάση επιδιώκει να μειώσει σε 2-1, να φέρει την σειρά στην Αθήνα προκειμένου να ισοφαρίσει και να παίξει τελικό παραμονής στη Λιβαδειά…

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: Πιο αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση των Πεύκων, ανάμεσα στους Μαχητές και τον Πανερυθραικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και ενδέχεται να έχουμε αρκετά παιχνίδια μεταξύ τους, δεδομένου ότι θεωρούνται ισοδύναμες. Οι γηπεδούχοι έχουν εάν ελαφρύ προβάδισμα για σήμερα, ενώ η Ερυθραία καλείται να θυμηθεί τον… παλιό καλό εαυτό του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος όπου πέτυχε σημαντικές νίκες.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ., εκτός από τη συνάντηση του Κερατσινίου όπου το τζάμπολ θα γίνει στις 7 μ.μ.