Η ώρα της… κρίσης έφτασε για τις τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν τους αγώνες τους σε πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α2. Τρίτος και… φαρμακερός αγώνας σήμερα σε Καλλιθέα και Πεύκα, ο οποίος θα κρίνει το ποιά ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση των μπαράζ ανόδου για να διεκδικήσει από τον Φάρο Κερατσινίου το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στην Α1 και ποιά θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική, μαζί με τους Περιστέρι, Φίλιππο Βέροιας και Πευκοχώρι.
 
Αναλυτικά:
 
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Στο κλειστό του Εσπέρου στη Καλλιθέα (5 μ.μ., Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ.-Μητσόπουλος-Παγώνης), Εθνικός και Προμηθέας Πατρών θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με το σκορ 2-2 στις νίκες και δεδομένης της δυναμικότητας των δύο ομάδων, αναμένεται ένα ακόμη αμφίρροπο ματς. Παρά τα όποια προβλήματα τραυματισμών, οι δύο τους θα παραταχθούν πλήρης, μπροστά όμως σε άδειες εξέδρες. Ο Εθνικός θα εκτίσει τη ποινή της μίας αγωνιστικής “κεκλεισμένων των θυρών” στο κρισιμότερο ματς της αγωνιστικής, χάνοντας ουσιαστικά το αβαντάζ της έδρας.
 
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: Στις λεπτομέρειες θα κριθεί – όπως όλα δείχνουν – και η τελική “μάχη” για τη παραμονή στην κατηγορία, στο κλειστό των Πεύκων (5 μ.μ. Διαιτητές: Παναγιώτου-Δεσλής-Τζαφλέρης). Οι Μαχητές υποδέχονται τον Πανερυθραικό (2-2), στο τρίτο ματς της σειράς με τον νικητή να παίρνει σαν… έπαθλο την παραμονή του στην κατηγορία. Κατάμεστο αναμένεται το γήπεδο, με τους γηπεδούχους να καλούν τους φίλους τους από νωρίς προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.