Ο Αίας Ευόσμου συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις κι υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξη Σπυριδωνίδη (1995, 1,90μ), ο οποίος είναι ένας παίκτης με ποιότητα και πολλές παραστάσεις. Τέλος το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει για αυτήν την σημαντική μεταγραφική κίνηση των “ερυθρολεύκων” εδώ κι αρκετό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αλέξης Σπυριδωνίδης στον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ!
📢 “Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξη Σπυριδωνίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά”.
ℹ️ ΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:
👉 Γεννήθηκε στις 3/2/1995, έχει ύψος 1.90μ και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ.
👉 Έχει αγωνιστεί στην Α1 με τις φανέλες του Ηλυσιακού, του ΚΑΟΔ, της Κηφισιάς, του Κόροιβου Αμαλιάδας, του Χολαργού και του Ρεθύμνου.
👉 Το 2022 ήταν πρωταθλητής της Α2 με την ομάδα της Καρδίτσας (6,6 πόντους, 3,9 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ), ενώ πέρσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Α.Ο. Μυκόνου και την Β΄ Εθνική.
👉 Έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό και την Β’ κατηγορία Ισπανίας και Φινλανδίας (Clavijo, Bisons Loima αντίστοιχα), ενώ ήταν διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Εφήβων και Νέων.
🔴 Η οικογένεια του Αίαντα Ευόσμου καλωσορίζει τον Αλέξη και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα του Αίαντα!