Ο Αίας Ευόσμου πραγματοποίησε μία πολύ σημαντική κίνηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθότι ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου PF/C Νίκου Αγγελόπουλου (1984, 2,05μ). Με αυτήν την προσθήκη οι Θεσσαλονικείς δυναμώνουν ακόμη περισσότερο στην γραμμή των ψηλών του, ενώ το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες για την επικείμενη μεταγραφή των “ερυθρολεύκων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Νίκος Αγγελόπουλος στον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ!
📢 “Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Αγγελόπουλο για την νέα αγωνιστική χρονιά”.
ℹ️ ΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:
👉 Γεννήθηκε στις 27/06/1984, έχει ύψος 2.05μ και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.
👉 Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Γαλατσίου και ακολούθησε μια πλούσια καριέρα στις υψηλές κατηγορίες με τους συλλόγους του Ηλυσιακού, του Πανιωνίου, του Αιγάλεω, της Καβάλας, του Ρεθύμνου, του Κόροιβου Αμαλιάδας, του Φάρου Κερατσινίου, του Χολαργού, της Δόξας Λευκάδας, του Εθνικού και της ΝΕΜ. Πέρσι αγωνίστηκε από τα μέσα της σεζόν στον Ιωνικό και την Basket League.
🔴 Η οικογένεια του Αίαντα Ευόσμου καλωσορίζει τον Νίκο και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα του Αίαντα!