Ο Αίας Ευόσμου ανακοίνωσε σε διάστημα δύο ημερών τις προσθήκες των Victor και Γαρέζου, ωστόσο δεν θα μείνει μόνο εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr βρίσκεται κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια με τους Κώστα Αμπατζά (1993, 1,86μ) και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη (1995, 1,90μ), οι οποίοι είναι δύο παίκτες, που θα ανεβάσουν αναμφίβολα επίπεδο την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Κώστα Δελέγκου.

Ο μεν Αμπατζάς ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Ελευθερούπολη (6,9 πόντοι, 2,9 ασίστ) και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Ηρακλή (3,6 πόντοι, 1,5 ασίστ). Αξίζει να σημειωθεί ότι 30χρονος PG ήταν πάρα πολύ αποδοτικός την αγωνιστική περίοδο 2021-22 όταν και αποτέλεσε τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Καβάλας (13, 8 πόντοι, 3,1 ριμπάουντ, πέντε ασίστ), την στιγμή που έχει αγωνιστεί και παλιότερα στο επίπεδο της πάλαι ποτέ Α2 με την φανέλα του Ανατόλια.

Από την άλλη πλευρά ο Σπυριδωνίδης ήταν πέρυσι μέλος της Μυκόνου στην Β’ Εθνική και μάλιστα αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων της παικτών, ενώ έχει καταγράψει πολλά χιλιόμετρα τόσο στα ελληνικά πρωταθλήματα όσο και σε αυτά του εξωτερικού. Στην τελευταία του παρουσία στην Α2 έπαιξε στην Καρδίτσα, κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Basket League και μάλιστα ήταν από τις βασικές λύσεις στην backcourt των Θεσσαλών(6,6 πόντοι, 3,9 ασίστ). Τέλος ο 28χρονος άσος έχει περάσει επίσης και από Χολαργό, Κόροιβο Αμαλιάδας, Ρέθυμνο, Clavijo, Bissons Loima και ΚΑΟΔ.