Ο Αίας Ευόσμου έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της πρώτης του σεζόν στην Α2 έπειτα από μία εικοσαετία, καθότι έμεναν ακόμη δύο κινήσεις, για να γίνει γνωστή η σύνθεση της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη προχώρησε στην πρώτη από αυτές, αφού έκλεισε την περιφέρειά της με την παραμονή του Βασίλη Μπαλτζόπουλου (1998, 1,96μ), ο οποίος αγωνίζεται από μικρός στον σύλλογο με εξαίρεση την σεζόν 2018-19 όταν κι ήταν μέλος του Gannon University. Τέλος η μοναδική εκκρεμότητα που μένει για τους Θεσσαλονικείς είναι στις θέσεις των ψηλών, με τους νεοφώτιστους να έχουν μία shortlist με 2-3 ονόματα, ωστόσο να μην υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Επέστρεψε από την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα μας και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας που πέτυχε την άνοδο στην Α2.
Είναι ο Μπαλτζόπουλος Βασιλης με ύψος 1.96
γεννημένος το 1998!
Τα πρώτα μπασκετικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Αίαντα σε ηλικία 14 ετών. Την σεζόν 2017-2018 συμμετείχε στην Γ εθνική κατηγορία με την φανέλα του Αίαντα.
Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Αμερική και στο Gannon University οπου έπαιξε ένα χρόνο. Επέστρεψε στον Αίαντα την χρονιά 2019-2020.
Του ευχόμαστε και φέτος πολλές επιτυχίες”!!