Ακόμη ένας παίκτης από το περυσινό ρόστερ θα συνεχίσει στον Αμύντα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Δαμιανό, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και της U23. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος έχει παίξει στο επίπεδο της Elite League και με το Παγκράτι, ενώ θα δώσει ακόμη περισσότερο βάθος στο ρόστερ της ομάδας του Κουρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζει ο Άγγελος στα πορτοκαλί

Δεύτερη σεζόν θα είναι μαζί ο Άγγελος Δαμιανός και ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας, στο πρωτάθλημα της Elite Leaguε , αλλά και στην ομάδα των Νέων (Under 23).

Ο Άγγελος μας ανέφερε για τη συνέχιση της συνεργασίας στο amyntas.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και αυτήν τη χρονιά στον Αμύντα. Φέτος το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι μια καλή σεζόν γεμάτη νίκες και πάνω απ’ όλα με υγεία, χωρίς τραυματισμούς!

Γεννημένος στην Αθήνα, στις 14 Μαΐου του 2004, ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανιωνίου, σε ηλικία 5 ετών, όπου και αγωνίστηκε στα τμήματα των υποδομών για επτά χρόνια. Από το 2016 αγωνίστηκε στα τμήματα της ομάδας του Παγκρατίου, με αποκορύφωμα τις σεζόν 2020-2022 που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και ειδικότερα την περίοδο 2021-22 σε 20 συμμετοχές είχε μέσο όρο 3,5 αγωνιστικά λεπτά και 2,3 πόντους, με συνολικά 19 ριμπαουντ, 21 ασιστ και 7 κλεψίματα. Την περασμένη σεζόν συμμετείχε στην Elite League, με τους Υμηττιώτες και στην Δ’ κατηγορία της ΕΣΚΑ, με τους Νέους, κατακτώντας την άνοδο.

Καλή συνέχεια Άγγελε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!