Για τα δύο επόμενα χρόνια αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Νέας Ερυθραίας ο Ηλίας Μωραΐτης, με τη γενική αρχή του Πανερυθραϊκού να ανακοινώνει την παραμονή του με κάθε επισημότητα πριν από μερικές ώρες.

Ο 21χρονος γκαρντ αποτέλεσε μια από τις πιο σταθερές φιγούρες της ομάδας της πρωτεύουσας κατά το περσινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με την πορεία του να «αναγκάζει» τον αποχωρήσαντα από την ενεργό δράση Λούκα Γιαουρτόγλου να του παραχωρήσει το ιστορικό νούμερο «10» που κοσμούσε την πλάτη του εδώ και τόσα χρόνια -χρίζοντάς τον ουσιαστικό ως τον επόμενο διάδοχό του!

Πέρυσι, ο Μωραΐτης μέτρησε 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ αλλά και 2 κλεψίματα ανά βραδιά στο επίπεδο της δεύτερης τη τάξει εθνικής λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μωραΐτης… 2024!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Μωραΐτη για τις επόμενες δύο σεζόν!
Ο 21χρονος γκαρντ, στην παρθενική του χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας, έκανε το αγωνιστικό του step-up, στην πρώτη σεζόν της καριέρας του με πρωταγωνιστικό ρόλο και συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία πορεία του Πανερυθραϊκού μας, στο Πρωτάθλημα της Α2, όντας εκ των διακριθέντων της περσινής Αγωνιστικής Περιόδου.

Μάλιστα, από την ερχόμενη σεζόν θα είναι το… καινούριο Νο10 της ομάδας μας, αφού ο Λούκας Γιαουρτόγλου τον έχρισε «διάδοχό» του, παραδίδοντάς του τη φανέλα του!

Ηλία, Καλή Σεζόν με Υγεία!».