Ο Zach Bryant μίλησε στην ιστοσελίδα του Σχηματαρίου και τόνισε ότι αισθάνεται πολύ όμορφα που ανανέωσε την συνεργασία του με τους Βοιωτούς. Από εκεί κι έπειτα έβαλε ψηλά την πήχη για την νέα αγωνιστική περίοδο και υπογράμμισε ότι στόχος του συγκροτήματος του Οικονόμου είναι να πραγματοποιήσει ακόμη μία καλύτερη πορεία από πέρυσι, ενώ ο ίδιος θέλει να αναδειχθεί MVP και καλύτερος αμυντικός της Elite League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Πώς αισθάνεσαι για την επέκταση του συμβολαίου σου με τον Ερμή;

«Νιώθω πολύ ωραία και σίγουρος στην απόφασή μου για την ανανέωση με τον Ερμή. Πιστεύω πως έχουμε εξαιρετικές πιθανότητες μπροστά μας με την ομάδα της φετινής χρονιάς και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

-Πως αξιολογείς την περασμένη σεζόν του Ερμή και το πρωτάθλημα της Elite League;

«Θα έλεγα πως την προηγούμενη σεζόν βάλαμε απλά ένα λιθαράκι σε αυτό που πραγματικά θέλουμε να πετύχουμε ως ομάδα. Ήμασταν μία νέα ομάδα και προσπαθούσαμε να βρούμε συνοχή. Πιστεύω πως η Elite League είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με πολύ ταλέντο και καλά προπονημένες ομάδες. Το θαυμάζω αυτό το πρωτάθλημα».

-Πώς βλέπεις έως τώρα την προετοιμασία της ομάδας;

«Η προετοιμασία πηγαίνει αρκετά καλά έως τώρα. Προφανώς δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε και χρειάζεται περισσότερη δουλειά, αλλά είμαι σίγουρος πως μόλις αποκτήσουμε συνοχή και ξεκαθαρίσουμε τις λεπτομέρειες, θα έχουμε μία ομάδα που θα ανταγωνιστεί για τις θέσεις προβιβασμού».

-Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για τη φετινή χρονιά;

«Ο προσωπικός μου στόχος φέτος είναι να είμαι ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς και να κερδίσω το βραβείο του MVP στην κατηγορία. Το καλοκαίρι δούλεψα και προετοίμασα τον εαυτό μου για αυτούς τους προσωπικούς στόχους και πιστεύω πραγματικά πως μπορώ να τους πέτυχω».

-Περιμένεις περισσότερους φιλάθλους στα παιχνίδια φέτος; Πώς είδες την προσέλευση των φιλάθλων πέρυσι;

«Οπωσδήποτε περιμένω περισσότερους φιλάθλους να έρχονται να μας υποστηρίζουν, γιατί θα είναι μία χρονιά γεμάτη ενθουσιασμό. Πιστεύω πως την προηγούμενη χρονιά υπήρξαν μερικά ματς με πολύ καλή ατμόσφαιρα, αλλά μπορώ μονάχα να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν υπήρχε μεγαλύτερη προσέλευση σε φιλάθλους».

-Οι φίλαθλοι του Ερμή εκφράζουν συνεχώς την αγάπη τους για εσένα. Στείλε τους ένα μήνυμα για τη νέα χρονιά…

«Φίλαθλοι του Ερμή, πάρτε το εισιτήριο διαρκείας σας και ετοιμαστείτε για μία ενθουσιώδη χρονιά γεμάτη πάθος και αγάπη για το μπάσκετ της ομάδας μας. Σας περιμένω στο γήπεδο»!