Στην δεύτερη χειμερινή του προσθήκη προχώρησε ο Χαρίλαος Τρικούπης, καθότι απέκτησε τον Γιάννη Σιδηροηλία (2001, 1,97μ). Ο νεαρός περιφερειακός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς στην Αρετσού Καλαμαριάς, ενώ πέρυσι ήταν μέλος του Κοροίβου Αμαλιάδας. Τέλος έχει καταγράψει συμμετοχές και στην Basket League με την φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στη πόλη μας το καλαθοσφαιριστή Γιάννη Σιδηροηλία, ο οποίος θα είναι μέλος της ομάδας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιάννης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 29/10/2001, έχει ύψος 1.97 και αγωνίζεται ως guard/forward. Ξεκίνησε τη μπασκετική του καριέρα στον Άρη όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο καταγράφοντας 32 συμμετοχές στη Basket League απο το 2019 έως τα τέλη του 2022 όπου και πήγε στο Κόροιβο Αμαλιάδας με τη χρήση του διπλού δελτίου και σε 22 παιχνίδια είχε 5.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Αρετσού Καλαμαριάς στη Β’Εθνική κατηγορία. Ο αθλητής βρίσκεται ήδη στη πόλη μας και θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο τουρνουά Μαργαρίτα Σαπλαούρα στο Αγρίνιο.
Οι πρώτες δηλώσεις του Γινάννη Σιδηροηλία ως παίχτης της ομάδας μας: Είμαι πολύ χαρόύμενος που είμαι στο Μεσολόγγι και θα αγωνιστώ για το Χαρίλαο Τρικούπη. Ευχαριστώ το κόουτς Μούτσιο για την ευκαιρία που μου δίνει και εγώ από τη μεριά μου θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.