Δύο περίπου 24ώρα πιο πριν ο Χ. Τρικούπης επιβλήθηκε στο Game 3 των πλέι άουτ επί του Αίαντα Ευόσμου με 64-56, με συνέπεια να παραμείνει στην κατηγορία για τρίτη διαδοχική σεζόν και πέμπτη συνολικά. Έπειτα από την επίτευξη του στόχου τους οι Μεσολογγίτες, εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πολύ ικανοποιητική πορεία την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη:

Φτάνοντας στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και αφού καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να είμαστε και του χρόνου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν και έβαλαν το λιθαράκι τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Αρχικά λοιπόν να ευχαριστήσουμε τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους 15 παίχτες που αγωνίστηκαν φέτος με τη φανέλα μας και αυτοί ήταν οι Νίκος Χουχούμης, Alante Fenner, TJ Washington, Ιάσονας Δημητρακόπουλος, Ηλίας Μανιάς, Κων/νος Στράτος, Χρήστος Παγούρας, Jordan Whitfield, Τζουλιάνο Τόλα, Παναγιώτης Ερμείδης, Γιάννης Μολφέτας, Περικλής Κουρουπάκης, Αντώνης Καραγεωργίου, Νίκος Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Νάνος και Χρήστος Παπανικολάου.
Θερμά

συγχαρητήρια

αξίζουν και στο προπονητικό επιτελείο που φέτος αποτελούταν από τους Ηλία Μούτσιο, Κων/νο Ηλιάδη, Βασίλη Καρέτσο και το γυμναστή μας Βασίλη Σιούλα.

Οι Φυσικοθεραπευτές μας Θανάσης Ζαμπάρας και Νίκος Σφυρής ήταν πάντα εκεί να ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά να ξεπεράσουν γρήγορα τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Φώτης Μαρκαντωνάτος φρόντιζε ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν καθημερινά.
Υπάρχουν όμως και άλλοι “αφανής ήρωες” όπως οι ορθοπεδικοί μας Ιωάννης Λαχανάς και Αποστόλης Φασούλας, ο παθολόγος μας Νίκος Καλαμάκης, ο ακτινολόγος μας Νίκος Μουρκογιάννης και ο μικροβιολόγος μας Σταύρος Κοντός.
Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στη γραμματέα του Συλλόγου μας Margita Stefankova, στον υπεύθυνο επικοινωνίας και social media Κώστα Ολύμπιο, στο φωτογράφο μας Σωτήρη Χασιώτη και φυσικά στη ψυχή αυτής της ομάδας τον εκφωνητή μας Θανάση Σταθόπουλο.
Όλοι οι προαναφερθέντες συνέβαλλαν ο καθένας από το πόστο του στη φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας μας.
Κλείνοντας οφείλουμε να τονίσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια που ο Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες κινητήριος μοχλός του είναι ο κόσμος του που είτε μέσω μιας χορηγίας είτε μέσω με την αγορά ενός απλού εισιτηρίου βοηθά στην ύπαρξη και την εξέλιξη αυτής της ομάδας. Έτσι και φέτος τονίζουμε ότι η ομάδα στηρίχθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου και τις επιχειρήσεις που στήριξαν χορηγικά την ομάδας μας και για τις οποίες θα γίνει ειδική ανάρτηση.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.