Το δικό του σχόλιο σχετικά με την παρουσία του Πανερυθραϊκού στο Final Four αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Elite League γενικότερα έκανε ο Δημήτρης Χουχουλής, με τον κόουτς του Πανερυθραϊκού να τονίζει παράλληλα πως ο μεγάλος άτυχος των τελευταίων ημερών, ο Μωραϊτης, θα παραμείνει κάτοικος Νέας Ερυθραίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Aναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μόνο περηφάνια για τον Πανερυθραϊκό. Ο σύλλογος κατέθεσε μια διαφορετική πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ. Το Final 4 δεν ήταν αυτοσκοπός για μας, αλλά να αναδείξουμε πολλά νέα παιδιά. Το κάναμε αυτό και είμαι χαρούμενος γιατί το πρότζεκτ αυτό πρεσβεύει ο Πανερυθραϊκός.

Σήμερα δέχτηκα τηλεφώνημα από ομάδα Α1 που ρωτούσε για παίκτη της ομάδας μας. Αυτό είναι μεγάλο κέρδος για τον Πανερυθραϊκό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί πάνω σε αυτό το πρότζεκτ. Μπορεί να μας ξαναδοθεί η ευκαιρία και αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και θέλω να πιστεύω πως βάλαμε ένα λιθαράκι στην καριέρα του. Χθες είχαμε ένα ατυχές συμβάν με τον τραυματισμό του Ηλία Μωραΐτη. Ελπίζουμε οι εξετάσεις να μη δείξουν κάτι σοβαρό, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές, αλλά με εντολή του προέδρου ο παίκτης ανανέωσε για την επόμενη χρονιά. Αυτός είναι ο Πανερυθραϊκός, αυτή είναι η διοίκηση του Πανερυθραϊκού, να στέκεται δίπλα στους αθλητές.

Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΕΟΚ γιατί έκανε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα event και ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερο. Οι ομάδες, όλες, όχι μόνο όσες πήγαν στο Final 4, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που κέρδισε το ενδιαφερον του κόσμου».