Με αφορμή τον προσεχή αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την 2η αγωνιστική της Elite League  ο power forward  της ΝΕΜ Νίκος Αγγελόπουλος (37 ετών , 2,05) προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του πολύπειρου power forward:

Έχουμε δουλέψει, πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα, καλούμαστε να ξεπεράσουμε το σοκ από την ήττα από το Μαρούσι και την κακή  εμφάνιση που είχαμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Νομίζω οτι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι (με τον Ηρακλή) απέναντι σε μια πολύ ιστορικά ομάδα που έχει τον σεβασμό μας σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Ξέρουμε τις δυσκολίες και περιμένουμε πολύ κόσμο. Νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Πέρα από τις δηλώσεις του Νίκου Αγγελόπουλου δηλώσεις είχαμε και από τον βοηθό προπονητή του Γιώργου Μάνταλου, τον Λευτέρη Τσαουσίδη:

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του  Λευτέρη Τσαουσίδη:

Πνευματικά, ψυχολογικά είμαστε πολύ έτοιμοι να πάρουμε το παιχνίδι. Έχουμε κάποια μικρά προβληματάκια με συγκεκριμένους  παίκτες αλλά πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε και θα είμαστε στο 100%

Έχετε αφήσει πίσω σας την ήττα απέναντι  στο Μαρούσι;

Αν θες να είσαι μια σοβαρή ομάδα σε ένα πολύ μακρύ πρωτάθλημα πρέπει κάθε παιχνίδι να το αφήνεις πίσω είτε είναι νίκη, είτε ήττα , πολύ πιο εύκολα  τις ήττες να πας παρακάτω, διορθώνοντας πράγματα και κρατώντας πάντα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη κάθε φορά.

Δηλώσεις βέβαια είχαμε και από την πλευρά Ηρακλή με τον power forward του Ηρακλή Δημήτρη Χαριτόπουλο (38 ετών, 2.07μ) να κάνει και αυτός δηλώσεις για το επικείμενο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του πολύπειρου power forward:

Δημήτρη αυτό είναι το  δεύτερο παιχνίδι του Ηρακλή με αυτό που έγινε στην Ερυθραία. Ποια είναι η εικόνα ή μάλλον η κατάσταση της ομάδας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου.

Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας. Για εμάς αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, γιατί στο πρώτο παιχνίδι γνωριστήκαμε μεταξύ μας, δεν γνωρίζαμε σε τι νερά κινούμαστε. Αυτές τις μέρες προσπαθήσαμε να κάνουμε λίγο πιο γρήγορα κάποια πράγματα έτσι ώστε να δεθούμε, να καταλάβουμε τι κάνει κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο. Υπάρχει διάθεση, αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς όλοι δείχνουν διάθεση  (προπονητές, παίκτες διοίκηση) κάτι που φαίνεται καθημερινά. Είναι μια καλή αρχή.

Τώρα για το παιχνίδι, δεν υπάρχει χρόνος, κοιτάμε μόνο την νίκη, λογικό είναι. Οποιοσδήποτε και αν βρισκόταν στη θέση μας το ίδιο θα έλεγε. Πάμε να το πάρουμε γιατί θέλουμε να έχουμε μια  χρονιά εκτός  από πετυχημένη και ένα σύνολο τόσο δέμενο. Οι νίκες θα βοηθήσουν σε αυτό το πράγμα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ωραίο κλίμα που να το νιώσει όλος ο κόσμος και όλοι γύρω από την ομάδα με σκοπό να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό από αυτό που είχε πέρυσι η ομάδα.

Το σημείο αναφοράς για τον πρώτο αγώνα  του Σαββάτου ήταν ο κόσμος, ακόμη και εκτός έδρας. Τώρα σε αυτό το παιχνίδι περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός στην Αθήνα. Είναι η αλήθεια ότι ο μόνος λόγος που είμαστε στεναχωρημένοι μετά την πρώτη ήττα, γιατί δεν περιμέναμε πάρα πολλά, ήταν ο κόσμος που ήταν απίστευτος. Για τον κόσμο εγώ προσωπικά δεν έχω να πω τίποτε γιατί από πέρυσι η στήριξη είναι απίστευτη, μοναδική. Το λέω αριστερά και δεξιά δεν χρειάζεται να το λέω και δημόσια.  Ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου είναι ενθουσιασμένοι γιατί περιμένουνε πάρα πολύ κόσμο στον Ιβανώφειο, όλοι θέλουνε να το ζήσουνε. Εγώ το έχω ζήσει, είναι φανταστικό, τους το έχω πει. Ελπίζω να φέρουμε νίκες τίποτα άλλο.

Ευχαριστούμε  πολύ.

Εγώ σας ευχαριστώb