Το Αγρίνιο φαίνεται πως έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές του τις τελευταίες ημέρες, καθότι ανανέωσε την συνεργασία του με τον Γιάννη Νικολαΐδη, την στιγμή που όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο basketblog.gr ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας έχει κλείσει και τον Χρήστο Καφέζα, ο οποίος έκανε μία τρομερή σεζόν στην Β’ Εθνική με την φανέλα της Αχαγιάς.

Σήμερα το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Βασίλη Μπαρδάκα, ο οποίος έχει παρελθόν στον Προμηθέα Πάτρας, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε πάλι στην Αχαΐα και στην Παναχαϊκή, που συμμετείχε στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα ο 22χρονος άσος ήταν από τους καλύτερους πάικτες των Αχαιών, γι’ αυτό οι “πράσινοι” του έδωσαν μία θέση στο ρόστερ τους την νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΑ έχει στοχεύσει για την θέση “4” τον πολύπειρο Δημήτρη Χείλαρη, ενώ είναι αρκετά πιθανό να διατηρήσει στο ρόστερ του και τον Ρένο Μπαλό, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική σεζόν κι έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την αθλητικότητα και την δύναμη. Τέλος οι Αγρινιώτες αναμένεται να δώσουν την μία θέση ξένου στην frontline και συγκεκριμένα στην θέση 5, για να πλαισιωθεί με αυτόν τον τρόπο το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση μεταγραφής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το Βασίλη Μπαρδάκα.
Ο Βασίλης Μπαρδάκας είναι 22 ετών, έχει ύψος 2.04 μ. και αγωνίζεται στη θέση “5”.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Κοζάνης και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Προμηθέα. Ακολούθησε ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α. και τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Παναχαϊκής.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ