Η Ελευθερούπολη έχει προχωρήσει σε πολύ δυνατές κινήσεις την φετινή offseason, καθότι έχει στόχο την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έτσι οι Καβαλιώτες απέκτησαν κι έναν από τους βασικότερους συντελεστές της πρωταθληματικής Καρδίτσας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γράβα.

Ο 29χρονος φόργουορντ μέτρησε την περυσινή σεζόν 10,4 πόντους με 41,5% τρίποντο, ενώ πριν από δύο χρόνια ήταν μέλος του Χαρίλαου Τρικούπη στην Μπάσκετ Λιγκ. Με αυτήν την κίνηση οι Καβαλιώτες προσθέτουν στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό σουτέρ, ο οποίος θα συνθέσει ένα τρομερό δίδυμο με τον επίσης “δολοφόνο” έξω από τα 6,75μ Διονύση Σκουλίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Ένας πρωταθλητής στην Ελευθερούπολη
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Γράβα ο οποίος τη σεζόν που πέρασε, ήταν πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία με την Καρδίτσα.
Ο Δημήτρης είναι 29 ετών με ύψος 2,03. Στην Καρδίτσα την περασμένη περίοδο είχε 10, 4 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 0,9 κλεψίματα.
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μαχητές Δόξας Πεύκων, Προμηθέα, Δόξα Λευκάδας και Χαρίλαο Τρικούπη.
Με την απόκτηση του, ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά ο πήχης που έχει ο σύλλογος μας, για τη σεζόν 2022-2023. Μεταγραφή η οποία ισχυροποιεί το ρόστερ μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Δημήτρη καλώς ήρθες στην Ελευθερούπολη.
Καλή επιτυχία”.