Σε ένα πραγματικά κατάμεστο Ιβανώφειο ο Ηρακλής “λύγισε” το Ψυχικό στο ντέρμπι κορυφής στην Elite League, ενώ και το Μαρούσι κατάφερε να επικρατήσει επί του Τρίτωνα και να διασφαλίσει την παρουσία του στην τετράδα. Από εκεί κι έπειτα με ένα πολύ μεγάλο καλάθι του Peterson ο Παπάγος πήρε την νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό, ενώ οι Αμύντας και Χ. Τρικούπης υπερασπίστηκαν τις έδρες τους κόντρα σε Αγρίνιο κι Ερμή Σχηματαρίου, με αποτέλεσμα να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ. Τέλος ο Κόροιβος σχεδόν “κλείδωσε” την θέση του στην οκτάδα μετά την νίκη επί της αδύναμης Καβάλας, η Μεγαρίδα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για τα πλέι οφ μετά το διπλό επί της ΦΕΑ και η Ελευθερούπολη εξακολουθεί να έχει πιθανότητες για την τετράδα μετά το εύκολο ροζ φύλλο επί του Αίαντα Ευόσμου.

Ηρακλής – Ψυχικό 87-83: Κέρδισε την ματσάρα και έπιασε κορυφή ο Γηραιός!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κατάμεστο Ιβανώφειο, ο Ηρακλής κατάφερε να επικρατήσει επί του Ψυχικού (87-83), να πετύχει την έκτη διαδοχική νίκη του και να ανέβει στο 20-8 και στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά οι “σκίουροι” γνώρισαν το πρώτο τους ανεπιτυχές αποτέλεσμα μετά από εννιά σερί επιτυχίες, έπεσαν στο 20-8, ωστόσο ευτύχησαν να διαφύλαξουν το +9 του πρώτου αγώνα (73-64). Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο συνήθης Kevion Taylor με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ βοήθησαν και οι Παπαρέγκας (13 πόντοι) και Παπαντωνίου (12 πόντοι, πέντε ασίστ). Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Ρεμεντέλας χρησιμοποίησε για λίγο τους ξένους του και διακρίθηκαν οι Παπανικολάου (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Κουκάς (17 πόντοι, εννιά ασίστ) και Αθανασούλας (15 πόντοι).

Η ομάδα του Παντελή Μπούτσκου ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και με οδηγό την εξαιρετική της επιθετική λειτουργία, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +8 (23-15) και οδηγήθηκε στην ανάπαυλα στο +12 (48-36). Η συνέχεια του αγώνα ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση, αφού οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στον πόντο (57-56), ωστόσο ο Γηραιός απάντησε με ένα 5-0 και πήγε στην τελική ευθεία του αγώνα στο +6 (62-56). Από εκεί κι έπειτα ο Ηρακλής διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και διατηρούσε μικρά προβαδίσματα, με το Ψυχικό να μπαίνει πολύ δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης έπειτα από καλάθι του Κουκά (82-80 στα 93”). Βέβαια οι Θεσσαλονικείς δεν πτοήθηκαν, έβγαλαν ορισμένες κρίσιμες άμυνες και έφτασαν στο +5 (85-80), με αποτέλεσμα να “κλειδώσουν την νίκη.

Μαρούσι – Τρίτων 73-65: Πήραν το ντέρμπι και “κλείδωσαν” την τετράδα οι Μαρουσιώτες!

Σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, το Μαρούσι ήταν ανώτερο στην μεγαλύτερη διάρκειά του, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Τρίτων (73-65). Με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στο 20-9, έκανε το 2-0 απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο και κατάφερε να “κλειδώσει” την θέση του στην τετράδα, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Σεπολιώτες γνώρισαν την δεύτερη διαδοχική τους ήττα, υποχώρησαν στο 19-10 και θέλουν την νίκη απέναντι στον Ηρακλή για να είναι σίγουροι για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Την διαφορά για τους νικητές έκανε ο Στασινός με 15 πόντους και έξι ασίστ, ενώ από την άλλη πλευρά μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τσάμης με 19 πόντους και 20 ριμπάουντ.

Οι άμυνες ήταν πολύ σκληρές και το παιχνίδι ντέρμπι από τα πρώτα λεπτά του, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν ένα ισχνό πλεονέκτημα (18-16 στο 10′). Το σκηνικό του αγώνα παρέμενε αναλλοίωτο και στην συνέχεια, με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να οδηγείται στην ανάπαυλα μόλις στο +1 (33-32). Ο ρυθμός του αγώνα παρέμενε ίδιος και απαράλλαχτος και στο δεύτερο μέρος, με το Μαρούσι να πηγαίνει στην τελική ευθεία με προβάδισμα πέντε πόντων (52-47). Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως και πήραν ακόμη και διαφορά 10 πόντων (67-57). Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου δεν τα παράτησε και μείωσε στους πέντε (67-62), αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περαιτέρω και μοιραία ηττήθηκε.

Παπάγος – Πανερυθραϊκός 92-91: Αποφασιστικό με βήμα με λυτρωτή Peterson για τους “Στρατηγούς”!

Με ένα τεράστιο καλάθι του Peterson στα 2΄΄ πριν την λήξη της αναμέτρησης, ο Παπάγος επικράτησε με 92-91 του Πανερυθραϊκού σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Μιχάλη Κουρή ανέβηκε στο 16-13 και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την οκτάδα, ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Χουχουλή υποχώρησε στο 17-12 και θα πάει αδιάφορος στην τελευταία αγωνιστική με το Μαρούσι, αφού θα τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην έκτη θέση. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο clutch Peterson με 29 πόντους, ενώ από την πλευρά ξεχώρισε ο Ευστρατίου (19 πόντοι) με τον Σταματογιάννη (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Οι άμυνες ήταν πρωταγωνίστριες στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα ισχνό πλεονέκτημα (16-19). Το σύνολο του Δημήτρη Χουχουλή ανέβασε στροφές και βελτιώνοντας την λειτουργία στο μπροστά μέρος του παρκέ οδηγήθηκε στην ανάπαυλα στο +8 (41-49). Οι “κυανόλευκοι” πάτησαν το πόδι στο γκάζι και έφεραν το παιχνίδι στην μία κατοχή (52-54), εντούτοις οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν τον τρόπο να αποσπαστούν και πήγαν στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” επτά πόντων (65-72). Με ένα σερί 7-0 ο Παπάγος ισοφάρισε στο 35ο λεπτό του παιχνιδιού (80-80), ενώ από εκεί κι έπειτα οι εναλλαγές ήταν συνεχείς. Ένα μεγάλο τρίποντο του Καλλιανιώτη στα 11΄’ ‘έγραψε το 90-91, αλλά ο Peterson με ένα πολύ μεγάλο καλάθι κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

ΦΕΑ – Μεγαρίδα 89-91: Διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες του για τα πλέι οφ οι Μεγαρίτες!

Σε ένα πολύ θεαματικό ματς τα Μέγαρα ήταν πιο ψύχραιμα στο τέλος και κατάφεραν να επικρατήσουν επί της ΦΕΑ, με συνέπεια να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την οκτάδα. Ουσιαστικά η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου ανέβηκε στο 15-14 και ψάχνει την νίκη με διαφορά απέναντι στον Παπάγο, για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της εισόδου στην οκτάδα, την ώρα που το σύνολο του Καρατζά έπεσε στο 8-21 και θα πάει στο Εύοσμο να παίξει τα ρέστα της για την συμμετοχή της στην διαδικασία των πλέι άουτ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γερομιχαλός με 22 πόντους και επτά ασίστ, ενώ ο Wiley προσέθεσε στο παλμαρέ του ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με 18 πόντους και 11 ριμπαόυντ. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε η τετράδα Καραλευθέρη – Στεργιάκη – Καραχάλιου – Δεϊμέζη με 18, 16,15 και 12 πόντους αντίστοιχα. Σε ένα παιχνίδι run n gun η ΦΕΑ πήρε πλεονέκτημα οκτώ πόντων (24-16), ενώ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +4 (28-24). Οι Φιλαδελφειώτες παρέμεναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα και έφτασαν στο +15 (56-41 στο 18′ 30”), ωστόσο με ένα άμεσο 0-7 η ΝΕΜ συμμάζεψε άμεσα την κατάσταση και οδηγήθηκε στην ανάπαυλα στο -8 (56-48).

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να γίνουν ευθέως απειλητικοί για τους αντιπάλους τους, αλλά οι “κυανέρυθροι” πάντα έβρισκαν τις λύσεις και έτσι πήγαν στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” έξι πόντων (77-71). Ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο οι Φιλαδελφειώτες παρέμεναν σταθερά στην πρωτοπορία του σκορ μέχρι το 39′ 31” όταν και ο Γκάτζιας έγραψε το 88-89. Στην επόμενη κατοχή η άμυνα πάνω στον Καραλευθέρη βγήκε, ο Dubinski κέρδισε το φάουλ και ευστόχησε στις βολές, με αποτέλεσμα να χαρίσει οριστικά την νίκη στην ομάδα του και να αφήσει την ΦΕΑ με την πικρή γεύση της απώλειας ενός παιχνιδιού που έδειχνε να το ελέγχει.

Αμύντας – Αγρίνιο 86-62: Πήραν το ντέρμπι και μπαίνουν με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ οι “πορτοκαλί”!

Σε ένα παιχνίδι που θα έκρινε πολλά στην υπόθεση – παραμονή, ο Αμύντας ήταν ανώτερος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει άνετα επί του Αγρινίου (86-62). Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα ανέβηκε στο 13-16, έκανε το 1-1 στον σημερινό του αντίπαλο, που φαντάζει πολύ πιθανό να τον πετύχει στα πλέι άουτ και παράλληλα “κλείδωσε” το αβαντάζ έδρας στην εν λόγω διαδικασία. Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Κώστα Κεραμιδά υποχώρησε στο 10-19 και θα παλέψει για την σωτηρία, έχοντας μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Αμύντα ή το γειτονικό Μεσολόγγι.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σιούντρης με 20 πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά και των Γκάτζο (15 πόντοι) και Marshall (15 πόντοι, εννιά ριμπάουντ). Από την άλλη πλευρά προσπάθησαν οι Τσουργιάννης και Fisher με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.  Μετά το αρχικό 6-8 του ΑΟΑ, οι γηπεδούχοι ήλεγξαν πλήρως την αναμέτρηση και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +9 (26-17). Ο Αμύντας δεν περιορίστηκε μόνο εκεί και ξέφυγε με 21 πόντους (42-21), ενώ έκλεισε το ημίχρονο στο +19 (45-26). Στην συνέχεια οι Αιτωλοακαρνάνες προσπάθησαν να βγάλουν σφυγμό και πλησίασαν στους δεκατέσσερις πόντους (56-42 στο 27′), ωστόσο το σύνολο του Λιόγα ανέβασε στροφές ξανά και αύξησε την διαφορά χωρίς να κοιτάξει ποτέ πίσω.

Χαρίλαος Τρικούπης – Ερμή Σχηματαρίου 80-73: Κλείδωσαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ οι Αιτωλοακαρνάνες!

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης απέναντι στον ελλιπή Ερμή Σχηματαρίου (δεν αγωνίστηκαν οι Βασιλόπουλος, Bryant, Draskovic), με συνέπεια να επικρατήσει 80-73. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Ηλία Μούτσιου ανέβηκε στο 13-16 και θα παίξει στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα έδρας, την στιγμή που οι αξιόμαχοι Βοιωτοί υποχώρησαν στο 15-14 και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την Ελευθερούπολη στην έδρα τους για να ελπίζουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ. Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε η τριπλέτα Κουρουπάκη (19 πόντοι) – Χουχούμη (17 πόντοι, έξι ασίστ) – Washington (12 πόντοι, εννιά ασίστ), ενώ από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν οι Κυρίτσης και Μητσιμπόνας με 26 και 15 πόντους.

Οι Αιτωλοακαρνάνες έβαλαν στην “μέγγενή τους” τους φιλοξενούμενους και πήραν πλεονέκτημα οκτώ πόντων (17-9), αλλά στην συνέχεια η ομάδα του Νίκου Οικονόμου ανέβασε στροφές στο μπροστά μέρος του παρκέ και οδηγήθηκε στην ανάπαυλα μόλις στο -5 (39-34). Ο Χ. Τρικούπης ήλεγξε πλήρως το παιχνίδι εκ νέου και ξέφυγε με 12 πόντους (58-46), ενώ πήγε στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” οκτώ πόντων (60-52). Στην τέταρτη περίοδο ο Ερμής πάλεψε να μπει εκ νέου στην εξίσωση του αγώνα, ωστόσο δεν το κατάφερε και τελικά γνώρισε την ήττα.

Κόροιβος Αμαλιάδας – Καβάλα 69-45: Έκαναν το καθήκον τους και βρίσκονται μία ανάσα από την οκτάδα οι Ήλειοι!

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έκανε το καθήκον του κι επικράτησε με άνεση επί της Καβάλας (69-45), με συνέπεια να να αγγίξει την είσοδό του στην οκτάδα, αφού έχει όλες τις διπλές ισοβαθμίες με τους υπόλοιπους διεκδικητές. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Δελέγκου βρίσκεται στο 16-13, ενώ η Καβάλα υποχώρησε στο 3-26 και απλά περιμένει την τελευταία εντός έδρας υποχρέωση με τον Χ. Τρικούπη για να κλείσει και τυπικά την σεζόν. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Καμάρας (14 πόντοι, επτά ριμπάουντ) και Σιδηροηλίας (13 πόντοι, επτά ριμπάουντ), ενώ από την άλλη πλευρά ο Τσέλλος ήταν ο μόνος διψήφιος με 12 πόντους.  Οι Ήλειοι μετά το μέτριο πρώτο δεκάλεπτο ανέβασαν στροφές, πήραν διψήφιες διαφορές και δεν ξανακοίταξαν πίσω.

Ελευθερούπολη – Αίας Ευόσμου 104-78: Κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για την τετράδα οι Καβαλιώτες!

Σε μία αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον η Ελευθερούπολη επικράτησε άνετα με το 104-78 επί του Αίαντα Ευόσμου, με συνέπεια να ανέβει στο 19-10 και να εξακολουθεί να ελπίζει για την είσοδό της στην τετράδα. Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλονικείς δεν έδωσαν έμφαση στο σημερινό ματς, υποχώρησαν στο 8-21 και η συμμετοχή του στα πλέι άουτ θα κριθεί στον απόλυτο τελικό της Τετάρτης απέναντι στην ΦΕΑ. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σκουλίδας με 21 πόντους, πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ ξεχώρισαν και οι Gathright (20 πόντοι), Ναούμης (14 πόντοι) και Τουτζιαράκης (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ). Από την άλλη πλευρά (δεν αγωνίστηκαν οι ξένοι) προσπάθησαν οι Κωνσταντινίδης (21 πόντοι), Παπαδόπουλος (18 πόντοι) και Ναούμης (15 πόντοι). Τέλος ο ΓΣΕ επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +10 (27-17), ενώ στην συνέχεια η διαφορά είχε αυξητικές τάσεις μέχρι και το τελικό +26.

 

Αναλυτικά η 29η αγωνιστική:

Ελευθερούπολη-Αίας Ευόσμου 104-78

Χαρίλαος Τρικούπης-Ερμής Σχηματαρίου 80-73

Παπάγου-Πανερυθραϊκός 92-91

Μαρούσι-Τρίτων 73-65

Αμύντας-Αγρίνιο 86-62

(κ.θ.) Κόροιβος Αμαλιάδας-Καβάλα 69-45

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Μεγαρίδα 89-91

Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Ψυχικό 87-83

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Elite League Ερρίκος Ντυνάν

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

Ελευθερούπολη-Αίας Ευόσμου

Διαιτητές: Γερακίνης-Ντούρας-Γεωργουλής (Στουπίδης)

Δεκάλεπτα: 27-17, 56-38, 84-51, 104-78

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Γκάθραϊτ 20 (2), Φιλοξενίδης 2, Σοκ 6 (2), Γράβας 8, Ναούμης 14 (4), Σκουλίδας 21 (7), Ξύδης 10 (2), Γεωργίου 11, Τουτζιαράκης 12.

Αίας Ευόσμου (Λίβανος): Ρούμπας 2, Βεζύρης 3 (1), Παπαδόπουλος 18 (2), Ναούμης 15 (3), Πετράκης 5 (1), Κωνσταντινίδης 21 (5), Δεληγεώργης 6, Καραγιαννίδης 8, Μπαλτζόπουλος.

Κόροιβος Αμαλιάδας-Καβάλα 69-45

Διαιτητές: Λιότσιος-Σπυρόπουλος-Τζίμης (Σπυρόπουλος)

Δεκάλεπτα: 17-16, 36-25, 49-33, 69-45

Κόροιβος Αμαλιάδας (Δελέγκος): Νοέας, Καμάρας 14 (3), Ερμείδης 10, Σιδηροηλίας 13 (2), Κατσαβόπουλος 5 (1), Ιατρίδης 5 (1), Μαστόρος 4 (1), Κινινής 1, Ρουμελιώτης 12 (4), Βύρλας 5.

Καβάλα (Πενταζίδης): Μπόζης 5 (1), Πουλιανίτης 6, Κριζέας 5 (1), Απαζίδης 3 (1), Πρίφτης, Πεχλιβανίδης, Ταχυρίδης 6, Αλμπάνης 2, Γουέμπστερ 6, Τσέλλος 12 (1).

Αμύντας-Αγρίνιο 86-62

Διαιτητές: Καρπάνος-Χριστινάκης-Κατσαπρακάκης (Ντίνος)

Δεκάλεπτα: 26-17, 45-26, 65-45, 86-62

Αμύντας (Λιόγας): Δήμου 3 (1), Δαμιανός 3 (1), Τοπάλλι 7 (2), Σιούντρης 20 (2), Γκρέκας 2, Βαρδιάνος 2, Λιακόπουλος 4, Κουκουνιάς 2, Γιούση, Γκάτζο 15 (1), Μάρσαλ 15, Καλογερίας 13.

Αγρίνιο (Κεραμιδάς): Νικολαΐδης, Π. Μπαζίνας 3 (1), Καφέζας 9, Τσούκας, Τσουργιάννης 17 (3), Φίσερ 14 (2), Λότον 7, Θ. Μπαζίνας 10, Μπαρδάκας 2.

Χαρίλαος Τρικούπης-Ερμής Σχηματαρίου 80-73

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ.-Δέλλας-Αναστασιάδης Β. (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 17-9, 39-34, 60-52, 80-73

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χουχούμης 17 (2), Γουάσινγκτον 12 (2), Δημητρακόπουλος 3 (1), Μανιάς, Τόλα 6, Ερμείδης 10 (3), Μολφέτας 7 (1), Κουρουπάκης 19, Καραγεωργίου 5 (1).

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Νάκης 4, Ζαρμακούπης, Καλημέρης 6, Φιλοξενίδης 5 (1), Μαργέλης 5, Μητσιμπόνας 15 (5), Τάταρης 10 (1), Πάππος 2, Κυρίτσης 26 (1).

Παπάγου-Πανερυθραϊκός 92-91

Διαιτητές: Σώμος-Μηλαπίδης-Τηγάνης (Διμπινούδης)

Δεκάλεπτα: 16-19, 41-49, 65-72, 92-91

Παπάγου (Κουρής): Γιοβάνης 2, Γεωργοπαπαδάκος 12 (1), Σανδραμάνης 12 (1), Κόης 5 (1), Βούζας 3 (1), Καρούζος, Μαράκης 2, Σολωμός 1, Τζουγκαράκης 14, Καρακώστας 1, Μπαλός 11 (1), Πίτερσον 29 (1).

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Παππάς 5 (1), Καλλιανιώτης  7 (1), Παπαδημητρίου 7, Κωστόπουλος 5 (1), Καμπουρίδης 5, Μερμίγκης, Αρνόκουρος 2, Οικονομόπουλος 9 (1), Σταματογιάννης 18 (3), Ματαλιωτάκης 14, Ευστρατίου 19 (2).

Διαιτητές: Ταρενίδης Σ.-Παζώλης-Χατζημπαλίδης (Πολυχρονίδης)

Δεκάλεπτα: 23-15, 48-36, 62-56, 87-83

Ηρακλής ΚΑΕ 2022 (Μπούτσκος): Παπαρέγκας 13 (2), Γοργόνης 2, Λιάπης 9 (1), Μακρής 2, Χαριτόπουλος 8, Ζορμπάς 4, Τζακόπουλος, Παπαντωνίου 12 (1), Άλεν 9 (3), Τέιλορ 28 (2).

Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Βίκτορ 2, Κουκάς 17 (5), Σεγκού 7, Παπανικολάου 19 (3), Αμβράζης, Μαλέλης 8 (2), Παύλος 3 (1), Αθανασούλας 15 (2), Αναστασόπουλος 3 (1), Αναγνωστόπουλος, Τσόχλας 3 (1), Οκεκουόγεν 6.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Μεγαρίδα 89-91

Διαιτητές: Μάνος-Θεονάς-Τεφτίκης (Ζαγκλής)

Δεκάλεπτα: 28-24, 56-48, 77-71, 89-91

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καρατζάς): Στεργιάκης 16 (2), Κοντός 4, Ζήρος 5 (1), Λίτσος 5 (1), Παπανικολάου 3 (1), Καραχάλιος 15 (2), Δεϊμέζης 12, Καραλευθέρης 18 (4), Γαρέζος 5 (1), Γεωργοπαπαδάκος 6 (2).

Μεγαρίδα (Μάνταλος): Παλαιοχωρίτης 3 (1), Γκάτζιας 9 (1), Παπαγιάννης 2, Γερομιχαλός 22 (2), Πολυτάρχου 12 (2), Ντουμπίνσκι 14 (4), Γουάιλι 18, Καλλινικίδης 2, Γεωργαλάς 6, Ζαρκαδούλας 3 (1).

Μαρούσι-Τρίτων 73-65

Διαιτητές: Τσώνος-Ζακεστίδης-Μαρτινάκος (Μωϋσιάδης)

Δεκάλεπτα: 18-16, 33-32, 52-47, 73-65

Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Στασινός 15 (3), Θεοδώρου 4 (1), Ξύδας 9 (1), Καψαλός 3, Καμαριανός 10 (2), Παπαγεωργόπουλος 3 (1), Μιχαλούτσος 10 (2), Σταυρακούκας 11, Γουντς 8.

Τρίτων (Μιχελάκος): Μανοΐλοβιτς 4, Κουφόπουλος 11 (2), Ζαραϊδώνης, Πράπας 14 (2), Τσουργιάννης 4, Προίσκος 7, Τσάμης 19 (2), Μπολδόγλου 6.

Επόμενη αγωνιστική (30η, 3/5, 17:00)

Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη

Καβάλα-Χαρίλαος Τρικούπης

Μεγαρίδα-Παπάγου

Αγρίνιο-Κόροιβος Αμαλιάδας

Τρίτων-Ηρακλής ΚΑΕ 2022

Ψυχικό-Αμύντας

Πανερυθραϊκός-Μαρούσι

Αίας Ευόσμου-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ