Αφού πήρε την απόφαση να λύσει από κοινού την πορεία του με τον Πανιώνιο πριν από μερικές βδομάδες, ο Γιάννης Σαχπατζίδης βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στη Λευκάδα και την τοπική και νεοφώτιστη στην Ελίτ Λίγκ Δόξα του Ντίνου Καλαμπάκου, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί ξανά στον Χαρίλαο Τρικούπη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

O Γιάννης Σαχπατζίδης γεννημένος το 1993 με ύψος 2.09,συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την νέα σεζόν.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και η πρώτη του μεταγραφή ήταν στον ΑΓΟ Ρεθύμνου στην Α1 (2014-15) κι από εκεί δανεικός στο Ηράκλειο (Β΄Εθνική).

Το 2015-16 αγωνίζεται στην Α2 με τον ΑΟ Παγκρατίου (με κόουτς Καλαμπάκο) και αντίπαλος μας για πρώτη φορά και ξάνα στην Α1 με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (2016-18),όταν και βρέθηκε αντίπαλος μας,αυτήν την φορά στην BASKET LEAGUE.Το 2018-19,συνεχίζει στην Α2,αυτήν την φορά στον Ιωνικό Νικαίας,που κατακτά και το πρωτάθλημα.

Ακολουθούν δυό σεζόν στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσ/γίου (2019-20 στην Α2 και άνοδος και την επόμενη Α1),αμέσως την επόμενη στην Λάρισα κι από εκεί στην Β΄Εθνική και στον Πανιώνιο ΓΣ,όπου όπως και η ομάδα μας,κερδίζει την άνοδο στην ELITE LEAGUE πλέον.

Συνεχίζει μαζί μας…