Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Δόξας Λευκάδας έκανε ο Δημήτρης Ερμείδης στο doxalefkadasnews.gr, με τον έμπειρο αθλητή να τονίζει πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την απόφασή του να ενισχύσει την νεοφώτιστη ομάδα της Ελίτ Λίγκ από τη νέα σεζόν.

 

Αναλυτικά…

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της, νεοφώτιστης, Δόξας Λευκάδας για την σεζόν 2023/24, ο Δημήτρης Ερμείδης, μιλάει στο doxalefkadasnews.gr.

Ο 22χρονος γκαρντ εξέφρασε τα συναισθήματα του μετά την μεταγραφή του, αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους, το μπασκετικό του παρελθόν αλλά και στην αναβάθμιση της Ελίτ Λιγκ η οποία έχει ανέβει επίπεδο.

Τα συναισθήματα του Ερμείδη για την μεταγραφή στη Δόξα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της ομάδας της Δόξας Λευκάδας, μιας ομάδας με όρεξη για μπάσκετ και διάκριση. Ελπιζω και με τη δική μου συνεισφορά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τον coach Καλαμπάκο για την εμπιστοσύνη και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον δικαιώσω.»

 

Οι προσωπικοί του στόχοι για τη νέα σεζόν: «Καταρχήν υγεία, το πιο σημαντικό, και κυρίως να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της και μέσα απο την ομαδική προσπάθεια να βελτιωθώ κι εγώ ως παίκτης.»

 

Το μπασκετικό παρελθόν του Ερμείδη: «Ξεκίνησα στην Ασπίδα Ξάνθης, συνέχισα στον Αρίων Ξάνθης και στη μετά για 2 χρόνια έπαιξα στη Χανθ, κατόπιν 1 χρόνο στον Προμηθέα Πάτρας (Α1), μετά 3 χρόνια στο Λαύριο (Α1). Ύστερα αγωνίστηκα στην Ελευθερούπολη και την περασμένη σεζόν έπαιξα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.»

 

Η αλλαγή της Ελίτ Λιγκ (προς το καλύτερο): «Χαίρομαι που θα συμμετέχω και αυτή τη χρονιά στο πρωτάθλημα της elite league. Είναι μια κατηγορία πολύ αναβαθμισμένη. Συμμετέχουν δυνατές ομάδες με υψηλούς στόχους και ιστορία και γι αυτό θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και απροβλεπτο