Μετά και την ιστορική του άνοδο στο επίπεδο της Α2 Ανδρών, ο Ερμής Σχηματαρίου έχει βαλθεί για τα καλά να εκτοξευτεί ως ένα από τα πλέον δυναμικά brands στην εν λόγω λίγκα.

Έτσι, μετά τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού ρόστερ για να αντέξει την πίεση της λίγκας και του ανταγωνισμού της, η γενική αρχή του συλλόγου από τη Βοιωτία έχει βάλει ήδη μπροστά τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να μετατρέψει το υπάρχον γήπεδό της σε πραγματικό στολίδι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν της ομάδας μας, αντιμετωπίζοντας καινούριες προκλήσεις και θέτοντας νέους στόχους, αναμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών για την περαιτέρω αναβάθμιση του γηπέδου μας.

Το γήπεδό μας, το στολίδι μας, θα φιλοξενεί στο εξής μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπασκετ που μετέχουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 σε μια αθλητική εγκατάσταση που θα πληροί όλα τα κριτήρια και όλες τις προδιαγραφές, τιμώντας τόσο την ομάδα μας και τους υπέροχους φιλάθλους μας αλλά και γενικότερα τους δημότες Τανάγρας.

Στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα ο Δήμαρχός μας κος Βασίλης Περγάλιας. Τα τελευταία 3 δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας, η ομάδα πραγματοποιούσε ήδη το ταξίδι της για την άνοδο στην Α2, κάνοντας μεγάλα άλματα σε ένα γήπεδο χωρίς φιλάθλους ωστόσο άκρως ανακαινισμένο και πολύ καλά συντηρημένο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, δίνοντάς μας την ελπίδα ότι σε αυτήν την πρόκληση δεν είμαστε μόνοι.

Συντηρήσεις ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση wi-fi , αναβάθμιση ηχητικών εγκαταστάσεων, εξοπλισμός αποδυτηρίων καθώς και εγκατάσταση κλιματισμού εντός αποδυτηρίων, τοποθέτηση επιπλέον εξωτερικού φωτισμού, καλλωπισμός εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και εγκατάσταση απινιδωτή, πριν 1μιση χρόνο ήταν μόνο η αρχή. Τις παρεμβάσεις αυτές έρχεται φέτος να συμπληρώσει όχι μόνο η ολική αναβάθμιση του παρκέ αλλά η δημιουργία δημοσιογραφικών θεωρείων (βασική προϋπόθεση για την Α2), όπου θα φιλοξενούνται δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη και τιμή, που έχουμε πλάι μας ανθρώπους οι οποίοι αναγνωρίζουν τον αγώνα και τις επιτυχίες της ομάδας μας, πιστεύουν μαζί με εμάς στο όνειρό μας και το στηρίζουν με κάθε τρόπο. Παράλληλα, βοηθούν τους νεότερους αθλητές, τα παιδιά της ακαδημίας μας να αθληθούν σε ασφαλές περιβάλλον και να απολαύσουν την διαδρομή του υγιούς αθλητισμού.

Χάρις την αρωγή και την στήριξη του Δημάρχου Τανάγρας καθώς και των συνεργατών του, είμαστε πανέτοιμοι για το ταξίδι στην Α2 .

Η διοίκηση του συλλόγου θα συνεχίσει τον δικό της αγώνα και δεν θα πάψει να πιστεύει πως η υπέρβαση είναι θέμα όλων !!!”